Agnes
Carpal Tunnel
Reged: 29/08/2005
Loc: ation:
|
|
Ja, varčna. Čim več w. Ena taka ko jo imam jaz ima 1100 lumnov, kar je isto kot 60cm neona - le na manjsem prostoru.
ena slikca
-------------------- DEATH BEFORE DISHONOR!
|
h4cky
addict
Reged: 02/10/2005
Loc: forest of ganja
|
|
Quote:
Ja že varna žarnica, sam a nisi rekla da more bit cool white...teh pa še nism vidu, zato sprašujem. :S
ej tega varčne žarnce so eno cool wheitke pa drugo, cool whitke so navadne neonke...
heki
-------------------- back in business
|
botanicarka
addict
Reged: 07/11/2005
Loc: KR1M1N4L street
|
|
cool white je tip spektra oz. barva žarnice. isto je tudi warm white tip spektra oz. barva in tako dalje. če se ne motim, se barve merijo nekako v Kelvinih (kako točno ne vem).
edit: sedaj sem šele videla, na grafu, ki ga je prilepila Agnes vidiš na desni številke s črko K. pomojem je to to.
-------------------- za vsako bolezen raste rož'ca na svetu
Edited by botanicarka (18/01/2006 01:34)
|
WeedMaster
newbie
Reged: 12/01/2006
|
|
Iz svetil.com: Višja kot je vrednost v kelvinih, bolj bela je svetloba. Kar pa ni povezano s tem, da je tudi kvalitetnejša.
Ok hvala vam za odgovor, sem mislil da moram med varčnimi iskat kako posebno varčno žarnico, ne samo največje moči.
LP
-------------------- Please don't remove me from your garden of seed, I am only a weed.
|
matjaz
newbie
Reged: 15/02/2005
|
|
a žarnice in kite kupujete preko neta(svetila,...)al v trgovinah ala merkur bauhaus,...?
|
ganja_farmer
Weed plant
Reged: 15/11/2004
Loc: cyber space
|
|
kot da tak pogosto kupujemo sprašuješ:) drgač pa HPS sisteme glih nekam nimajo u merkurju pa bauhausu, saj koker jst vem:) edin osram, elektronabava za te dve jst vem:)
-------------------- Osebna fotogalerija
|
matjaz
newbie
Reged: 15/02/2005
|
|
a pa v teh sistemih dobiš že vse zraven in pol samo sestaviš al je bolj zapleteno?
|
h4cky
addict
Reged: 02/10/2005
Loc: forest of ganja
|
|
dobiš vse samo kable si moraš dokupit al pa lah tud to zravn naročiš.. pol pa sam sestaviš 
heki
-------------------- back in business
|
ganja_farmer
Weed plant
Reged: 15/11/2004
Loc: cyber space
|
|
jah odvisn kak sistem naročiš, pomoje če bi prodajalcu stisnu kadzga prešerna bi ti tud zvezu lahk:) pomoje mu nebi biu problem za pol urce posla, za jurja al pa dva:) drgač pa u slo še nisem zasledu da bi dobu lahk tud reflektor zravn, tak da to morš posebi kupt (narest) kar češ
-------------------- Osebna fotogalerija
|
Somebody
Kicker
Reged: 08/12/2004
Loc: Hrvaćka
|
|
Itak. Kdo pa se še danes brani 'posla'?? Takšnega/drugaćnega. 
Aja, da naum pa ćist mim... Da da, ti kr kup! Sej je vseedno kero. Dandanes je post moderna doba, tako da kvaliteta bilokirga izdelka sploh ni več dvomljiva.
-------------------- God must love crazy people. He made so many of them.
|