xP3R0x
stranger
Reged: 10/03/2006
Loc: Green Heaven
|
|
Ujej... Mal me je razjezl zaj to, ko luc prakticno nic ni gorela. Bla je kuplena pred 2 tednama...
Thx vseen
Aja kaj sn mislo prasat. Ci jaz npr zaj kupim zarnco growlux pa da dam noter bo vredu delal al more bit HPS taka k je zaj bla?
Edited by xP3R0x (23/03/2006 18:23)
|
RaSta_sLeAK
old hand
Reged: 03/04/2005
Loc: *classified/
|
|
GROLUX so žarnice, ki imajo 70% HPS in 30% MH svetlobnega spektra zato so primerne za vegetacijo in cvetenje...
mislm, da če boš kupu to žarnico ne boš velik zgrešiv
a pa si 100posto da je una HPS k jo maš zanič? a ti je prej delala pa je pol crknila? upam, da si jo prklopu preko dušilke in štarterja
-------------------- Growing is legal. Don´t believe the cops...
Edited by RaSta_sLeAK (23/03/2006 18:34)
|
h4cky
addict
Reged: 02/10/2005
Loc: forest of ganja
|
|
mogoče tud nimaš prav zvezan mal več povej kaj se je zgodl, je luč že gorela prej itd...
heki
-------------------- back in business
|
xP3R0x
stranger
|
|
Ja glej jaz sn kupil kit k je zvezano vecina kablov. Jaz sn mogo sao od fasnge pa do elektrike privezat, tak da mislim da ga tu nisn kiksnit mogo. Hec pa je bil k mi je 1x zarnca zagorela drugic pa pol kr naenkrat nic vec. Ko pa zdaj vklopim mi v zarnci cist tak na drobno svetloba utripa, zgleda skr tak ko da bi štarter neke zajebaval...
|
h4cky
addict
|
|
jah traja nekaj časa da se vžge lahko traja tudi 20 min do polne svetilne moči (tako sem prebral nekje ne wem kje)
pri men normalno zasveti po kaki minuti ali manj ne wem nikoli nsem štopal
heki
|
xP3R0x
stranger
|
|
No tu lahk jaz pustim tut 20min pa ne bo nic bolse v tem je stos, ker ponavadi ko se je vklopla je v trenutku se bela svetloba naredla pol cez cca 20sec pa je ze blo rumena svetloba. Nwm sn zdaj probo se malo prevezat pa tut ni nic bolse...
|
h4cky
addict
|
|
kolk W luč imaš? probaj za štarter dobit kakega frendda da ti posod da vidiš če je štarter šel... če to nav delal probi še žarnico zamenjat če pa še to nav delal pa še dušilko ane tko sm js naredu 
heki
|
xP3R0x
stranger
|
|
Luč je 250W. Da bi pa zaj si od kerga sposodo pa ne bo slo k noben nima tu okol tega. En frend je pa zadnc menjo HPSko za manj woltazno...
|
sticky
ulièar
Reged: 25/11/2004
Loc: Malo Mesto Velikih Obupov
|
|
pred časom sm pri frendu rešil tak problem, da sem obrnil vtikač okol. ta nasvet sm tle gor dobil, a nisem ravno verjel, da bi blo to. pa je blo točno to
-------------------- I do it 'cause I want to, not to stay in the game, fuck the fame..
|
h4cky
addict
|
|
haha jaz sem zamenjal mojo 70W za 250W prejšno nedeljo 
heki
|