rasta11
veteran
Reged: 27/03/2006
Loc: Motherfucking everywhere
|
|
Zdravo. Jaz načrtujem nakup neonke na hempatia. Iz tega shopa dobim samo neonsko cev. prek svetila.com pa prodajajo priključek G 13. Kaj če bom to kupil bo pol žarnica delala? tako kot mora? ali je treba še kaj kupiti.
-------------------- Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
|
123456
enthusiast
Reged: 15/02/2005
|
|
Lej tkole je če misliš kupt tole žarnica nevem kajt točno dobiš zravn. Jez bi šel v obi,merkur ... in bi vzel že cel komplet. V obiju vem da je okol 1000sit potem pa lahko to žarnco notr daš. Sam pomoje je bol da za ta denar kupiš 3 navadne komplete z cool white žarnicami.
Lp
|
rasta11
veteran
|
|
pol prawiš da v obiju imajo sigurno komplet..da pol samo dam notri žarnico.ker zadnjič sem gledal pa niso imeli ohišij. Cool white pa niti ene.
|
123456
enthusiast
Reged: 15/02/2005
|
|
V Kranju imajo 100%, to pomeni da morajo imeti tudi v lj in drugje. Drugače komplet vsebuje tudi cool white žarnco. Mal bolj poglej ali pa praš prodajalce. Dodatno rabš še en vtikač pa par metrov kabla.
lp
|
rasta11
veteran
|
|
Hmmm...sem iz kopra.edino če imajo tudi na internetu prodajalno.
nisem še 100 da tu v kp nimajo ampak bom se vseeno pozanimal.
|
Alkemist
newbie
Reged: 15/11/2005
|
|
Razlik je precej. ena je ta pri nas dobiš reflektor alumnijasti,debelejši kot smo jih bili vajeni pred leti,in daljši je, kar pomeni da ne potrerbuje stranskih delov. nastavek za višino, z kerim lahko zelo natančno zvišamo luč ko raste rastlina. Dušilka: naš model ima dvojno varovalo!!! termično stikalo,v primeru da se pregreje se izklopi+ varoralko če pride do kratkega stika, ponavadi o varnosti razmišljamo prepozno zato smo se odločili za prodajo boljše dušilke!! Komplet vsebuje tudi kable grlo in 2sijalke navodila v Slovenščini,(100% diskretno pakiranje)nakaznica je na moje osebno ime. Poleg tega smo vedno na raspolago z svetovanjem tel.031/717-085 Peace
-------------------- www.hempatia.si
|
rasta11
veteran
|
|
Drugo leto bom tvoj glavni kupec. Bom začel indoor. Hehe Alkemist ...
|
niko
addict
Reged: 16/04/2006
Loc: Maribor
|
|
da nebom nove teme odpiral bi proso da mi bi kdo razložo to kak mora bit višina in kolko močna žarnica
Naprimer mam jas 0.5m višino pol pa mam gor 70W žarnico Se zahvaljujem za odgovore
-------------------- Don*t drink and drive , smoke and fly:D
|
h4cky
addict
Reged: 02/10/2005
Loc: forest of ganja
|
|
mogoče bi pomagu podatek kakšno luč maš? 
heki
-------------------- back in business
|
niko
addict
Reged: 16/04/2006
Loc: Maribor
|
|
ne rad bi vedel na kakšni višini mora bit 70w zarnica pa pol vse po vrsti
-------------------- Don*t drink and drive , smoke and fly:D
|