716
|
|
A tudi vi po travi dobite halucinacije? sicer se to ne zgodi ravno pogosto ampak kdaj pa kdaj pa kr hudo.
|
649
|
|
Ja jst sm jih že imel.
|
1331
|
|
eh, nikoli.
|
750
|
|
quote: Originally posted by myaya: eh, nikoli.
itaq, myaya halucinira sam od moceradovca 
|
1331
|
|
dej liet, preveč gledaš televizijo, to ni zdravo pejt knjige brat
|
413
|
|
Ja se mi je to začel dogajat že dolgo nazaj po enem obdobju dveh mescev ko sem malo pretiraval z uporabo lsd-ja  No zmeri k sm zaužil al ekstazije, speed al pa travo so mi začeli prhajat flashback-i (no sej u bistvu to niso flashback-i ampak kao visuals sam se mi ne da razlagat zdej ) V glavnem sm kar velikokrat mal zahaluciniral brez uporabe psihadelikov. Sam se mi je to počasi izničil, že dolg nism tripov , tko da bo treba spet neki najdt  ------------------ zomba
|
209
|
|
js dobim, no ne glih halucinacije, ampak ene take fleše-recimo:u šoli k grem po stopnicah pa je ful folka pa glasovi pa hrup pa mi kr naenkrat ni nč jasn-pa ta fleš traja sam tko, emmm...5 sekund, se mi zdi pa da traja ene 5 minut čist adijo....  LP
|
238
|
|
quote: Originally posted by mvalencic: A tudi vi po travi dobite halucinacije? sicer se to ne zgodi ravno pogosto ampak kdaj pa kdaj pa kr hudo.
Čakaj zdaj malo. A ti dobiš halucinacije od zadetosti, ali včasih pokadiš tudi malo in haluciniraš?? Ker če to prihaja tako tudi na malih količinah, potem je možnost, da to ni droga ampak zdravje. Ker te halucinacije se lahko povečajo in so bolj pogoste. potem pa je že jeba.
|
1772
|
|
No, sem že kr nekaj prekadil ampak halicunacij še pa res nisem imel. No, se mi je zgodilo da sem videl vse modro, ampak to bolj vrjetno zato ker sm imel modra očala... Čeprav je bila bolj čudna barva, katero sem prvič zaznal... pa pustimo to Uglavnem, nisem halicuniral... hehelp
|
1158
|
|
ja neb rekla da sem halucinirala, vsaj od kajenja trave ne ... ne bom pa rekla da se mi niso dogajale u orto cudne zadeve, ampak to definitivno niso ble halucinacije ampak so ble se kako resnicne ... ampak ne halucinirala pa mislm da nisem se nikol
|