Greenzor
member
Reged: 16/08/2007
|
|
Torej.Zadnjic tako razmisljam in opazim strategijo Kanade kar je ! Over grow the Goverment torej.. strategija bi bila taka...!
CILJ JE : posaditev "semen" po glavnih : parkih , travnikih , javnih mestih ! namen nebi bil samo v tem da posadimo ogromno semen , ampak tudi da ob tem pokazemo ljudem da to raste samo.. in da ni " Mamilo " kot pravijo tisti neumni neizobrazeni starcki ampak je celo manj skodljio kot tobak oz. zavira rakotvorne celice in ODPIRA BRONHIOLE !(dihalne poti)
Sem za Oddajo oz prilozitev listkov ob tem..
ki opisujejo korist te rastline ! v medicini ( epilepsija ) v hrani(olje od semen konoplje) do mocnih konoplinih vlaken in kako pusti zemljo se naprej rodovitno !
PREDOLGO ZE CAKAMO ! NAREDIMO NEKAJ ZA SVOBODO Ljudi !
LP !!
PS : pisite mi tisti ki ste zainteresirani za LJ ! )
Edited by Greenzor (25/09/2007 00:48)
|
masterblaster
bush doctor
Reged: 12/05/2007
Loc: Slovenija
|
|
jst doniram 15oo semen !!Greenzor,to mi deli haha,Na pm da se zmenva
OVER GROW THE GOVERMENT >
Edited by masterblaster (25/09/2007 05:52)
|
sticky_fingaz
enthusiast
Reged: 18/05/2007
Loc: high above the clouds
|
|
sicer ne vem zakaj je to napredna vzgoja, drugače pa zanimiv predlog. da se folku pokaže, da je konoplja nenazadnje samo rastlina z zdravilnimi in 'stranskimi' učinki, ki se jo, poleg mnogo drugega, uporablja za kajenje. Greenzor, a ti bi pač sadil po celih mestih in zraven še listke (dej povej en primer listka) ? sicer je pa kar to velik exposure dej povej še malo o tem
|
spliff
newbie
Reged: 21/09/2007
Loc: basement underground
|
|
just lol hh
-------------------- basement late night in my hand light..
|
lasulja
Pooh-Bah
Reged: 21/06/2007
Loc: ganja farm
|
|
Hehe. V Gorici je rastla ze marsikje. Pred občino, policijo ... Smo imeli eno drugo idejo - zbrat pun kurac semena in potem se malo vozit z letalom pa sipat semenke. Pol pa naj krimiči čupajo če hočejo in čez 10 let bi imeli svojo landrace.
-------------------- police in helicopter search for marihuana ...
|
InViSiBLe
veteran
Reged: 26/01/2006
Loc: weed walley
|
|
a industrijska, bi bla tudi uredu?? kr pomoje bi se potem itak križala z kakšnimi vrstami, ki so bolj naklonjene produkciji thc-ja
--------------------
|
Agnes
Carpal Tunnel
Reged: 29/08/2005
Loc: ation:
|
|
industrijka je več ali manj hermič
-------------------- DEATH BEFORE DISHONOR!
|
bane
enthusiast
Reged: 12/02/2007
|
|
ja ni slaba zamisel samo če bo kaj zraslo bo se takoj pokradlo
|
lasulja
Pooh-Bah
Reged: 21/06/2007
Loc: ganja farm
|
|
Ma naj raste in naj pokradejo in še krimiči se bojo lahko hvalili s svojimi statistikami, vsaj ne bojo iskali po gozdu
-------------------- police in helicopter search for marihuana ...
|
LojzeVrtnar
addict
Reged: 02/10/2005
|
|
to sem jest nekaj podobnega že predlagal kr neki nazaj. pa si preber kaj se je kej napisal. http://www.konoplja.org/ubbthreads/showf...rue#Post473514+ men je pa bila tudi všeč ideja, ma so me prepričal da se pol mnogo zunanjih nasadov obogati z semeni neke albanke....
-------------------- Legalize Mother Nature!
|