makaron
stranger
Reged: 27/03/2010
|
|
men velikat po pohanju na bed vdari. pač panika me zagrab javascript:void(0) a se to vam kj dogaja? drgač pa men po tem pomaga samo mcflury iz meka. nevem mogoč zarat cukra javascript:void(0)
|
lion
vijolca
Reged: 14/11/2008
|
|
Panika je tvoje lastno dozivjanje situacije ,samo ti to tako dozivljas v sebi , to pomeni da lahko samo ti sama to spremenis ker tudi ti sama to ustvarjas . velik sonca ti zelim : )
-------------------- pa ja
|
Some1
addict
Reged: 03/02/2009
|
|
Popolnoma enostavno. Zamenjaj vrsto konoplje, ki jo kadiš. Poskusi s kako easy sativo. Ta te resnično lepo sporosti in meni še nikoli ni vdarilo na bed.
Mogoče je dobro, da tudi kakšen dim manj narediš, kot pa da se nekaj siliš do konca jointa.
Edited by Some1 (27/03/2010 19:51)
|
verhc
enthusiast
Reged: 28/02/2010
|
|
a sative so nasplošno bol sprostilne in sanjajoče...ne da si pol čiz sfukan???
-------------------- Ik rook hennep
|
everglide
journeyman
Reged: 21/05/2009
|
|
indice niso za amaterje
|
verhc
enthusiast
Reged: 28/02/2010
|
|
kle sploh nima veze...amater..ne amater....gre za način kako te različna vrsta konoplje pokne!
-------------------- Ik rook hennep
|
lisjak
addict
Reged: 22/01/2010
|
|
priznaj si odvisna si od mcdonaldsa! some1 ker diler pa prodaja easy sativo?
|
DonRicky123
journeyman
Reged: 08/11/2008
|
|
lol
|
WackyBacky
member
Reged: 18/02/2010
|
|
Kle je čist od sorte odvisno, mene tud določene čist učilerajo in use, enkrat pa smo mel tak kišt da sem se samo ulegu lahko. Mal probej zamenat kišt, če pa to ne pomaga, pol pa kratko pavzico raj uzem, z glavo čez zid je brezveze.
-------------------- Let there be WEED!
|
Powered
member
Reged: 02/10/2008
|
|
Višji cbd ima rastlina(indice) bolj te bo fizično zadel in če boš veliko skadil boš pozneje "sfukan". Zato se indice uporablja v medicinske namene, ker ko si fizično zadet ti organi počivajo in ko poivajo se organi zdravijo,itd.. Rastline ki imajo nižji cbd(sative) je pa bolj energetic high in nasplošno si bolj funkcionalen. Je pa res tudi odvisno kakšno vsebnost thc-ja ima rastline. torej tudi kombinacija thc in cbd je pomembna.
lp
-------------------- The best drugs are made by nature.
|