Quote:
ej ti ne razumeš,da se negre sam za tist ka sem jast prašo,sploh ne cilam na tist,ampak na kere druge ostale...sam pač gre se mi zato da bi pač forum biu mal ljudem bol prijazen ne pa kr neki...pa niti slučajno mi ni pomembno kletvice pa tak naprej.na prvem mestu ka mi je pomembno mi je moja punca drugo je pa moja rožica oz mal več jih je in se mi negre tako usem vam,da jo vzgojiš posušiš pa skadiš!ko enim se tak gre da bi bla trava doovljena da nevem ka lahk use iz nje narediš,malo je takih ko se jim gre zato da bi pač lahk kaj delali iz nje tričetrt se vam gre da bi mela doma nasade pa bi usak dan šli tja pa bi kadili ceu dan!ker doben nemore rečt da je trava zdrava če pokadiš 3 jointe na dan zdrava je takrat ko skadiš enga al pa dva na tedn ko kadiš ker ti je ql,ne pa zato ker misliš da si frajer!,pa ni mi do kreganja.......
to je koprian post ki je biu zbrisan!če ma ker ke povejat glede tega naj pove vglavnem blo mi je predlagano da narejim novo temo in kopiram to v njo:)
KDOR IŠČE TA NAJDE!!! Glej, mislim a je tok težko pokapirat?
Na tem forumu mamo pač n-primerov na mesec ko se registrira uporabnik in vpraša pod kakšno lučjo more sadit. PA PIZDU MATER KOMU NA ČAST ČE JE DOBESEDNO NA OGLASNI DESKI!???? Več jih je manj je potrpljenja. Obratno sorazmerje :P.
Zakaj jaz, pred časom ko sem se registriral nisem bil nikoli napizden in kregan s strani ostalih? A?? Zato ker sem najprej prebral vse kar me je zanimal, in kar sem rabu. POTEM pa sem tu pa tam kaj smiselnega vprašal, in so me vsi sprejel brez kakršnih koli problemov. Dvomim,da bi mi xyz takrat poslal tista DC semena,če bi se obnašal tako kot že prej omenjenega n-folka ob registraciji. Poglej pa sebe. 3-4 dni, prek 80 postov od tega 79 kreganj zakaj ne odgovorimo. Enostavno. Za to ker :
1. Imej oliko in maniro ter piši vsaj približno razumljivo ker boš tako dal čist en drug vtis. Večina ljudi ki tako piše so prepotentni mulčki stari od 14-15 let ki mislijo da so zajebani na internetu. DIIIIING, WRONG! Tudi internet je po svoje lajf.
2. Pomagaj si sam in skupnost konoplja.org ti bo pomagala.

----------------------------------------------------------
Ta stvar o kateri zdej pišeš, je zato da b se mal vn potegnu ampak ok. Da pol folka kadi zato da so zajebani? Zakaj pa pir začneš pit ko so mlad? A te že pr 15 mogoče samega vleče okus pira? Način sproščanja pač.
Tak folk kot si pa ti opisal,so pa itak degeni. Na take sploh gledat nesmeš.