Quote:
hud motor samo to je res cofi racer-PlehPičkoLovac, za se peljat hitro ima premali vetrobran. Sploh pa če misliš imet te hitre motorje lahko kr oporoko sestaviš. Ker vsakega zagrabi, da bi malo dirkal. Ene strezni starost, druge kakšna manjša nesreča, tretje pa žal smrt za vedno.
Hmm...jah ni mus. Sej z supermoto tu lah komot koga nabašeš heh...ni vedno brzina tista ki ubija. Jaz sem se prvi teden skoraj 3x skantal dodobra,pa nikol jaz nič kriv.
Od takrat skoz, ampak skoz tuhtam ko vozim..kaj bo naredu un,a bo ustavu..kaj bo za ovinkom, a ga loh prtisnem..usaj prčakvat morš nekaj no.
Prtisneš pa tam, kjer veš da lahko.
Sicer pa..pomanjkanje usaj 1 spodobnega dirkališča u sloveniji se res pozna? Ste bli na slovenskem dnevu na grobniku? Okol 3500 motristov, slovencev je blo dol..
Folk komaj čaka, da bi se nekje zdivjal pač, ker dirkališča ni ..ostanejo le ceste :S
Drgač pa ja,lep motor..ampak nepraktičen pomoje
.
Od naked bikov mi je najlepš kawasaki zx 750
PS: Tam kjer sem rekel da pazim...jaz lahko pazim, ampak če me nekdo drug podre.. Ni vse odvisno le od tebe. Dirkaj ali ne, če ti je usojeno tako, boš umrl. Na žalost.