Zaradi napačnega interpretiranja nekaterih, bo na ten mestu za vse nevedneže, še enkrat obrazloživ vso idejo!
Lejte še enkrat, ne gre za direktno oglaševanje konoplje, ampak za postavljanje vprasanj z okoljevarstveno in človekuljubno vsebino. Te vprašanja nebi smela na nikakršen način spominjati na konopljo! Ljudje bodo želeli vedeti pravi odgovor, saj bi se te vprašanja dotaknila, slehrnega slovenca tudi politikov in drugih! Stvar bi prvo polovico delovala skrivnostno, in za večino ljudi bi bilo to spremenljivo!
Da se bi se pa šli direktno ozaveščat o travi, bi pa kuj popušil!
Polagam vam vsem roko na srce, dejte še mal bl premislt, predn žalte projekt!
Slovenija je stara 16let in v teh letih se še nč ni sploh razpravljal o travi, kaj šele da bi se na tem področju kej dogajal!
Tko da je že zadnji čs, da se to km premakne! Kdor se s tem ne strinja je zame popolna budala, sploh pa če je hašišar!
Premik pa mamo možnost sam mi narest, kdo bo pa drug to naredu če ne hašišarji, in edini najbolši, miren, neusiljiv način je ta!
Še primeri nalepk, da vidte tisti k ne berete naših postov, kako bo to zgledal:
Ali veste..........
-Kaj lahko reši zemljo pred ekološko katastrofo?
-Kaj lahko zmanjša uporabo prepovedanih drog?
-Kaj lahko popolnoma nadomesti fosilna goriva?
-Kaj lahko zmanjša porabo alkohola in tobačnih izdelkov?
-Kaj lahko prepreči izsekavanje gozdov?
-Kaj lahko popolnoma nadomesti zdravo prehrano?
-Kaj lahko izboljša povprečno zdravje ljudi?
-Kaj lahko poceni in zelo izboljša kvaliteto tekstilnih izdelkov?
-Kaj lahko izbolša zavedanje ljudi za določene vrednote?
-Kaj lahko zmanjša nasilje, kriminal in sovraštvo med ljudmi?
-Kaj lahko pripomore k razpoznavnosti slovenije v svetu?
-Kaj lahko z lahkoto poveča naš državni proračun?
in še in še..............................
Zej nej mi pa sam en reče, da bi bil folk ugorčen nad takimi nalepkami, tist k bi bil je zame kriminalc k hoče sam škoditi človeštvu, normalni ljudje bi si vsi želeli odgovor na te zares pereča vprašanja, ki drugače predstavljajo problem v svetu!
Pa sam en nej mi reče, da bi s tem nardil več škode kot koristi naši lepi rastlini, bom pa čist popiz...

prosm skeptiki premislte mav