OdgovorNapisal/-a ZadetiRoman » 31 Maj 2008, 02:34
O joj, današnji dan je bil katastrofa. Razmišljam da bi si prerezal žile ali pa nehal dihati. Zajebal sem nedolžna življenja od Eneja, Gogija in enejove mame. Joooj, mislim da bom bruhal, imam izjemno drisko (zelo peče, ne upam si niti prdnit, zato jih zadržujem v svojem telesu – čutim kako nekaj vreje).
Po šoli smo šli v berekse na par jointov, potem pa sem odšel domov. Bil sem kar precej pod travo. Ko sem hodil se je ustavil avto. Najprej sem začel bežati, saj sem mislil, da me želi ugrabiti (mojo mamo bi potem izsiljeval za hrano/avto/obleke). A ko sem vido, da mi ne želi škoditi sem se ustavil. Vprašal me je kako se pride do pošte. Rekel sem mu samo ravno, zahvalil se je in odšel. A prava pot je bila drugam. Na njem sem naredo prenk, bil je punked. Prevaral sem ga, bilo mi je toplo pri srcu, saj sem si že predstavljal kako šalo delim s prijatelji. Samo misel na to, da bom spet »the bos« mi je v trebuhu naredila občutek kot da sem na zibelki in se poganjam zelo hitro.
V mislih sem že imel kuhano govedino iz juhe (če bi bil še mozeg bi bilo odlično sem si mislil, sedaj mi je čisto vseeno za to, mislim da nikoli več ne bom mogel jesti z užitkom, ko bom naslednič sesal bom vrjetno mislil na prijatelje, ki sem jih izdal) in pa pomfrit krompir, mislim da je še ostalo nekaj kečapa v vrečkicah, ki sem jih nakradel včeraj v picariji. Oboje (pomfri in govedina) bi se mi lepilo na zobe, vsake tolko bi poplaknil s kakavom, užival bi, kot takrat ko se z lulekom tiščim v burglec (ono ko piha vodo ven) v termah Ptuj. Če dovolj dolgo potem mi je nekaj časa tako kot, da bi mi kdo pihnil šot, še prej bi se pa ful globoko nadihal – pač lepo, potem pa kakih 10 sekund ne morem nič. Sem kot v nekem krču.
Sedaj pa je ravno nasprotno, trpim, obupno se počutim. Mama me je čakala v dnevni sobi z zelo agresivnim izrazom na obrazu. Čutil sem da je nekaj narobe, mislim da si je takrat najraje želela, da bi me povozil nek avto. Bal sem se je, take je še nisem videl. Samo stal sem in gledal, zadet kot mamba.
Mislil sem, da mi gre vse po načrtu, da za sabo prekrivam vse kar bi lahko izdalo mojo adikcijo (kapljice vizin, vedno pazil da nisem puscal kakih rizl, čigumiji), a naredil sem začetniško napako. Ker se pri matematiki ne moremo pogovarjati na glas (učitelj nam grozi z laserjem - posveti ti v oko. Baje da lahko oslepiš, če je pod točno pravim kotom, zato sem raje tiho), zato si pišemo na zvezek/list. Z Maretom sma se dogovarjala kaj bomo po pouku.
Mare: YO
jaz: seos
Mare: need weed in ma veins man
jaz: itak, i'm in
Mare: 2:00 our base
jaz: for-šur
Danes nismo imeli matematike (hvala bogu, saj je res ne maram, razen funkcije, tisto rad rišem), zato sem zvezek pustil doma. Mama je našla ta pogovor, ker sem jo prosil, če mi lahko zamenja obrabljene ovitke na nekaterih zvezkih. Joj, kakšna neumnost, če pogledaš na to zaj. Pa ravno na platnico sma morala pisat. Ponavadi vedno pišemo na list, ki ga potem med odmorom zmočimo z vodo na wcju in mu kot pravimo povzročimo "total destrakšn". To je bil del pakta, ki smo ga sklenili, da nas ne bi nikoli dobili. Nevem kaj je bilo danes z mano, mogoče ima trava na moje možgane nov efekt.
Zajebal sem jaz, kako lahko sedaj sploh še nadaljujem z življenjem? Mislim da bodo sedaj vsi name gledali kot družbeno nesprejemljivo osebo, vrjetno me bojo klicali kvizling ali pa ret ali kaj takega. Bereksov za mene več ni, s tem sem se že sprijaznil. Sam ne znam zvijat, tak da zgleda da adijo trava za mene. Pa tudi če bi se naučil zvijat, saj mi noben sploh prodat več ne bo hoto!!!
No, mama mi je pokazala platnico in se začela dret kako v njeni hiši ne bo drog in da sem hudičev otrok (potem je ona hudič, mislim da na to ni pomislila) in da se bo obesila, da sem nehvaležn, da me sovraži, da si želi da se sploh ne bi spoznala z mojim očetom (vozi tovornjak po Nemčiji, vrne se 2012 z veliko denarja). Drla se je kakih 10min, ni mi pokazala nič respekta, zato sn razbil vazo in reko naj utihne. Potem sem ji reko da je weed v bistvu alkohol (mislim da je bolše da me ma za alkoholika kot pa za zadetkota), pa je rekla da ve da ni res in sma šla do kompa in je šla na google in slike in napisala weed in me focnla, da mi še zaj doni v ušesih.
Potem je hotela izvedet kdo me je potegnil v to in se je takoj spravila na Zokiča, pravla je »tisti cigan je bil ne? Priznaj!« Da sem si pridobil nekaj časa sem jo obtožil rasizma in takrat sem rekel »ni bil Zokič, Enej je bil«. Ne morem vrjet da mi je lahko ušlo kaj takega, hotel sem samo se potegniti za Zokiča (saj je dober človek ne glede na poreklo. Zelo me razjezi ko mu v mestu mimoidoči pravijo »pojdi sedaj v svojo novo državo, nas pa pusti pri miru«. Zokiču se takrat vidi, da je izgubil vero v ljudi. Zadnič je razlagal, da vse kar si želi je da mu ne gnjavijo in pa da se ga lahko zadane vsak dan. Moral sem se postaviti za njega, a če bi vedel da bo plačal Enej nevem če bi.).
No, mama je potem takoj klicala Eneju na domačo in obtožila Eneja. Potem sma se odpeljala k njim. Sedeli smo za mizo, starši so se prepirali. Enej je skos delal s prstom preko vrata, kot da ima nož, gledal me je ubijalsko. Eneju sta starša določila kazen 1 mesec brez interneta, a to je bilo zanjega preveč. Mar bi sprejel, bi bilo dosti bolše. Enej je obtožil svojega očeta, kar je razjezilo njegovo mamo ki je rekla, da se bosta ločila in da je mislila, da je končal s tem, odšla je skozi vrata. Gogi mi je zabrusil, da me bo oskubil živega. Takrat sem se začel jokat, vido sem, da je mislil resno in da me bo poskušal ubiti. Sedaj prežim na nevarnost v sobi. Mama se mi je potem opravičla, a sedaj je prepozno za opravičilo, nekako ji bom vrno, sedaj se joče v svoji postelji. Vsi (bivši) prijatelji so mi poslali kaki peder sem in da boljše, da sploh ne pridem več v šolo, da mi bojo izrezali srce, hrakali v usta in druge stvari. Strah me je.
Moje družabno življenje se je danes končano, sedaj ne vem kaj bom. V šoli me bojo tepli in žalili, še sreča da so sedaj počitnice kmalu. Mogo se bom navadit na življenje brez trave, tega mi je žal, še bolj pa mi je žal za prijatelje. Morda bojo pokazali milost, če jim prinesem ogromen joint? Ampak najprej moram priti do denarja za travo (in pa najti nekoga ki mi bo prodal) in pa se naučiti zvijat. To je sedaj moj cilj, mora mi uspeti!!!