RAZNE SLIKE-čudne,lepe,zabavne,svinjske,dojenčki..
-
herbman
Re: RAZNE SLIKE-čudne,lepe,zabavne,svinjske,dojenč
Quote:
A je to kaka tvoja rastlinca? Če je, prosim vrsto in lampco?
ni moja...mislim da je to bil skunk #1 od enga modela na icmagu
A je to kaka tvoja rastlinca? Če je, prosim vrsto in lampco?
ni moja...mislim da je to bil skunk #1 od enga modela na icmagu
jou! sm glih dobr ustou in vam bom nalimou ene par slik s koncerta učerej, morem pohvalt, vrhunski so bli!!! AC/DC Budimpešta!! slikou sm s telefonam tolk da ni glih preveč dobra kvaliteta
pa še en medo za agnesa hah
pa še en medo za agnesa hah
-
JamaicanPearl
\oo/ woooou \oo/
If you want peace, prepare for war !
goba: Blagor se tebi . Medtem ko sem jst isku prevoz do tja, so že vse karte pošle . Se tolažim, da bodo še špilal tako blizu .
Mam jas tudi nekaj slik ki jih lahko prilepim ko najdem digitalca
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
Mah ta ACDC je že čist zlajnana muska...to smo mi poslušal k smo ga začel pit..tm pr 16 letih, pa smo ene 2 let drgnil njihove komade, pol ti pa dopiizidi....thunderstorm bljooooh...
Arabska molža je zakon!
kva pa nis povedou da greš ziki, drgač sm pa vidu enga slovenca tm ja, zglajzan do patosa, steklen pogled, na eno bejbo se je naslanou... sam hecam!
dzevick jest jih pa poslušam od 8 leta, umes sm se jih tud mal naveličou za kšn let pa mal zamenaš bend pol pa spet gasa.
pa še to, če musko tko zlo površn poznaš, da še imena enga nihovih bl znanih komadou ne weš ja pol ti pa res ne potegne al pa si jih res zmerej poslušou tko nablojen da pojma nis imu zakaj se gre. pa thunderstruck sploh ni tolk dobr komad, men je bl ušeč Bon Scott era, k poslušaš kšn shot down in flames in slišš vsak glas k ga scott spusti z enmu namenam, ne kr tko da se mal dere, jest se temu komadu tko nasmjim. drgač so pa carji, koko se to še kr razmetavajo po odru.. Svaka jim kvaka!
54321 nekej se govori da bojo u zagrebu, mau spremlej!
dzevick jest jih pa poslušam od 8 leta, umes sm se jih tud mal naveličou za kšn let pa mal zamenaš bend pol pa spet gasa.
pa še to, če musko tko zlo površn poznaš, da še imena enga nihovih bl znanih komadou ne weš ja pol ti pa res ne potegne al pa si jih res zmerej poslušou tko nablojen da pojma nis imu zakaj se gre. pa thunderstruck sploh ni tolk dobr komad, men je bl ušeč Bon Scott era, k poslušaš kšn shot down in flames in slišš vsak glas k ga scott spusti z enmu namenam, ne kr tko da se mal dere, jest se temu komadu tko nasmjim. drgač so pa carji, koko se to še kr razmetavajo po odru.. Svaka jim kvaka!
54321 nekej se govori da bojo u zagrebu, mau spremlej!
goba: spremljam, spremljam.
V Beogradu 25 maja se mi zdi mi je frend reko da bo šu
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!