koliko je ura
Re: koliko je ura
ura je 13:01, testiram sample AK47 ali pa ak47 x DC x PP(nevem, ker sem pomešal ko sem presajal ), mislim pa da je mešanček, glede na izgled vrha in pokritost s kristali... so še cca 50/50 clear/milk trichi, pa že zdaj fajn seka
Hell, it's about time.
22:30 - "scissor hash" je zakon! OMG, močna reč.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
ura je 22:53 pred petimi urami sma z kolegom šla po 5g dobila sma 4,2g bila sma oropana za 0,8g. Tako sma se odločila ,da neboma kadila več do svoje gudre.... Ker za ta denar ko ga spustima v zrak, lahko kupima vse potrebno za outdoor
------------
------------
Dej za Bor ne Bit nor
4:44
se strinjam en folk sam gleda kak bi te nategno
se strinjam en folk sam gleda kak bi te nategno
16:13
kolega je šou on dan po 50ko pa smo dobil za ene 8g premal.
Se bomo probali zmenit, drgač pa bojo al kolena letela/al ne bomo več vzeli pri njemu
roba je pa drgač dobra
kolega je šou on dan po 50ko pa smo dobil za ene 8g premal.
Se bomo probali zmenit, drgač pa bojo al kolena letela/al ne bomo več vzeli pri njemu
roba je pa drgač dobra
/
18:26
Gledam stare filme How high. Suvoto takim kr batine, pri nas na srečo ni nič takega edino kej gratis še
Gledam stare filme How high. Suvoto takim kr batine, pri nas na srečo ni nič takega edino kej gratis še
2:06 navijam čistaka nekega hibrida med red dragonom in pa nigerian princess vzgojeno pri meni, semena podaril Peroman pol pa gledat kšn film
smoking zi herb
17:17
če je rek prase da je kr od oka zmeru, kr ni meu vagice, pa da naj javimo če bo kaj premal/preveč
(itak je vedo cigan kolk premal je dal, to je pol zato sam rek da ga nebi kastrirali)
peace drgač, pebi ne tega delat )
če je rek prase da je kr od oka zmeru, kr ni meu vagice, pa da naj javimo če bo kaj premal/preveč
(itak je vedo cigan kolk premal je dal, to je pol zato sam rek da ga nebi kastrirali)
peace drgač, pebi ne tega delat )
/
ura je 12:33 s frendom premislujema kako spravit ww poleja na 2 metersko prikolico XD ... Kdo kaki predlog ? =)))))
excuse me while i light my splif, from reality i just cant drift, so im staying with the splif