Dam/podarim...
Dam/podarim...
Kot se že ve je bil topic mali oglasi zaprt, zatorej odpiram nov topic za vse tise, ki bi radi darovali oz. podarili neko stvar. Stvar mora biti v skaldu z zakonodajo Rs. Slo legalna in more biti po pravilih foruma. Tukaj naj se ne postajo stvari kot so prodam,kupim temveč le podarim. Jaz podarjam knjigo od jorgea cervantesa o growanju in pa knjigo o izdelavi Hasha. Pišite v p.m za več info.
OPOMBA!
Po dogovoru moderatorske ekipe Izmenjava semen indijske konoplje ni več dovoljena na forumu Konoplja.org. Hvala za razumevanje. — SetHeh, 03. 02. 2015
OPOMBA!
Po dogovoru moderatorske ekipe Izmenjava semen indijske konoplje ni več dovoljena na forumu Konoplja.org. Hvala za razumevanje. — SetHeh, 03. 02. 2015
-
generalwar
Re: Dam/podarim...
to podarjaš v zameno za darilo v obliki bankovcev?
hec hec. da vidmo kolk je solidarnosti med ljudmi...
če bi kdo rabil 3 semena Oasis (dutch passion), jih šenkam, ker sem jih dobil zastonj ob naročilu, so pa bolj za indoor menda.
a kdo podari semena tobaka?
hec hec. da vidmo kolk je solidarnosti med ljudmi...
če bi kdo rabil 3 semena Oasis (dutch passion), jih šenkam, ker sem jih dobil zastonj ob naročilu, so pa bolj za indoor menda.
a kdo podari semena tobaka?
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Evo obe knjigi gresta h Kadulji. Upam da bodo koristile.
Lep pozdrav
Lep pozdrav
-
RYS
ha mislim, da mu bodo kar koristle glede na njegovo znanje oz. neznanje.
Kadulja sam da se ne boš švercu pa preskakoval strani pa potem spet pisal neumne izjave. PEACE
Kadulja sam da se ne boš švercu pa preskakoval strani pa potem spet pisal neumne izjave. PEACE
Ves kuga je Rys buls zadet pa naumn ku trezen pa prepameten
Življenje teèe, travca ostaja!!!!!
Fantje, dovolj off-topic debat. Nazaj na temo!
P.S. Tema je "dam/podarim", ne "ali ima kdo ...?", zato ne prosjačite.
P.S. Tema je "dam/podarim", ne "ali ima kdo ...?", zato ne prosjačite.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Podarim novo rolko za skejtanje (ni baš profesionalna) ampak je vredu za moje pojme. Dvignete jo v ljubljani. Lep pozdrav vsem, lepo da obstaja taka tema
Zbirateljska semena stara 3 leta Arnes Amnesia Chunk regular približno 5/7 kom. podarim forumašu-stari sablji. Mularija odpade!!!
>>OnePiecePuzzle>>
Podarim "regular" semena.
Ne vem tocno vrste, vem samo, da so prsla iz karibskih otokov od kjer sm jih dobil. High je dober, disi pa ful juice.
Ne vem tocno vrste, vem samo, da so prsla iz karibskih otokov od kjer sm jih dobil. High je dober, disi pa ful juice.
www.autoflowerslovenija.com