"dobro" je relativno ...če si ti želiš doživljensko zalogo lsd, ti jz le predlagam alternativno uporabo

če ne verjameš da te lahk vrže na lajf trip ..pojej neki orng (3 al pa 4 hoffmane na enkrat) in se prepričaj hehe' lahk da boš kje v časopisu (osmrtnice) ...da si na lajf tripu še ne pomeni da imaš dolgi lajf (sploh ko si prepričan da znaš letet:) ...lahk pa da pristaneš v kaki umobolnci, ker si pač prepričan da so te obiskali purple vesolæki (brez glave)
"lajf trip" pa ne pomeni da te lsd drži celo življenje, ampak da se je v možganih nekaj "zavozlalo" (zaradi prevelike količine naenkrat) ...tak da ti ostanejo življenske posledice kljub temu da je kislina že izločena iz telesa.
no glede tripov jz nisem pretiraval. en fat cat al pa hoffman in igra je huda za več kot 12ur. men so tripi mal spremenil osebnost, hude izkušnje res. sploh pa taki smehi da se več nisem mogel jokat! čist vse solze so šle ven oz hitreje sem se jokal kot pa mi je telo blo sposobno producirat sozle... in ko sem mislil da sem na vrhuncu vseh smehov, pa je postalo še hujše! Prosil sem da me spusti, ker se enostavno več nisem mogel smejat. bolj sem prosil, hujše je španalo! faco sn mel tak rdečo ko da bi imel hokej akne. pa bol smo pili in kadili, bolj je trip šprical solze ..čist norija v totalnost.
tisto kar praviš glede gob se men zdi neumno. kaj bom te pojedel halucinogene in šel v temo (kot psiho lol). te droge se mi zdijo bolše za družbo, več je folka...hujše je jokanje:) drugač pa gobice so tak bolj na easy.. sej so nori smehi ampak daleč od takih extremov kot je lsd, vsej po mojih izkušnjah.