Quote:
Odločil sem se tudi, da bom naslednji mesec, ko bom malo manj zaposlen z stvarmi iz vsakdanjega življenja napisal vodič za začetnike. V njem bom probal zajeti vse od zemlje, gnojil pa do žarnic, itd.
To sem jaz že 100x mislu nardit, pa se mi zdi da...nebo uspeha. Isto kot sem takrat naredu vodič za vegi box. Še vedno so v vseh mogočih temah najdejo vprašanja o boxih, čeprav je topik pod sticky.(res pa da manj)
Ker pomoje, tut če bo to že napisano, bodo še vedno nubi ki bodo spraševali iste glupe fore...
Tudi meni ni več tale konoplja.org v nobeno pomoč, ker se mi zdi da odkar sem tu sem le pridobil nekaj znanja. Čeprav sm še vedno amater semizdi da sem krepko presegel ta forum. Edina svetla točka tuki ubistvu X. Pa gf. Lahko bi rekel da sem tu bolj zarad tega ker se nekak čutim povezanga, ker sem že encajt tuki... pa ker je slovensko.
Berem icmag - bolj kot konopljo zadnje čase..bolj poredko pišem sicer ampak jebiga.
Toda ne smemo zdej zanemarit njenega pomena. Za začetnika je ta forum najbolš izbira. Več al manj se nas tričetrt naučilo osnov od tle, je v slovenščini itd.. Vse kar rabiš.
Mislim pa,da če bi se dal ta forum obnovit. Čeprav je v sloveniji pro growerjev za konstruktivne debate malo malo, bi pomoje vseeno lahko to nekak izpeljali. Najprej bi blo treba malček nardit na varnosti, za kar potrebujemo grafično, in kakršnokoli se že reče obnovo foruma.
Jaz sem doniral 15€ ,ampak če bo šlo tako naprej, sem jih pomoje vrgu u luft
.Je pa res, da bi se najprej tut mogla zbrat ena orng ekipa, ki bi delala za konopljo, ker škorc ima pomoje dela čez glavo, in ne uhiteva vsega sproti...
Več oglaševanja, več $$ in €€, ter večja razpoznavnost, nov forum = uspeh
.