Quote:
Pr nam se je pa en dilrček pod jajca špiku! In ker si je mal žilo falu so se mu jajca vnela, tko da je mogu v kliničnga za neki cajta, da so mu en jajčnik odstranl!
Sej po en stran mu je prov, da se mu je to zgodl, golazeni fiksarski![]()
Fora je bla pa v tem, da smo skos od nega nabavlal, in ga je morala za tisti čas, ko je bil hospitiran, nadomeščat žoka. Sevede tut ni smela povedat zakaj je v bolnici, ker takrat še nismo vedl da se špika. In ko smo jo sprašval kaj mu je, je rekla:"ja nč eden ga je v jajca ustrelu, tko da mu jih bojo mogl operirat"
Itak smo kasnej zvedl resnico! Smešn mi je pa blo zmer kdr mi je tip nametavov, pa bil pod uplivom horsa. Tip je rabu pol ure, da mi je za jurja naštimov, umes je pa trikrat zakinkov, pa se kuj zbudu, v šoku da sm mu kej s kese pobrov med nametavanjem. Še zdej mi je žov, da nisen horsarju neumenmu spizdiv vsaj kak gram, bi si zaslužu, kva se pa fiksa pred posli!
Lp
Ostalega ne bom komentiral, ampak samo dve stvari:
- moški nimajo jajčnikov, imajo le moda, po domače jajca. Pikal pa se je verjetno v predel dimelj, kjer je vena.
- dvoličnost pa taka, dokler bo to za vas golazen fiksarska, tako dolgo ne obstaja niti minimalne možnosti, da bi bila dekriminalizacija ali celo legalizacija marihuane kaj bližja kot je sedaj. (mogoče je celo prav tako (ne saj ni, ampak vseeno ne bodite tako dvolični)) Ne zagovarjam jih in jih niti ne mislim, ampak potem se nikar ne čudite, če vam bo kdo rekel golazen hašišarska. Če vi ostalim pravite golazen fiksarska, potem imajo tudi drugi pravico vas obsojat kot golazen hašišarska.