Vidim, da imajo nekateri osebki (to je zaljiv izraz!) vceliko za povedat cez mene osebno, ceprav jih ne poznam!
Mod ganja_farmer se je odlocil, da ne bo vec mod je to njegova osebna odlocitev, da bo prenehal moderirati in tu mu ne bom nasprotoval, niti razgljabljal javno o tem.
Kar pa se tice obnove foruma:
- donacije so bile zbrane BERI 120 EUR, kar ne vem, kaj si mislite, da se da s tem narediti..NIC in je za to denar spravljan na racunu in je se kr namenjen forumu (za vse donatorje, da veste kje je denar)
Kar pa se tice podobnih izjav..dol s Skorcem..in podobno...
Naj se javi oseba, ki je sposobna delati delo, ki smo ga in ga opravljamo ljudje v ozadju, in ko bomo nasli te osebe oziroma ljudi, ki resno mislijo kej narediti s programom, ki smo si ga zastavili na konoplji.org lahko dobi tudi kdo drug naziv moda ali osebe, ki se za nekaj zavzema. Ne mislim pa dopustiti, da me bo kdo zalil, kaj sem nardil ali kaj nisem..glede na to, da nihce drug ni NIC naredil..ne javno ne osebno.
x_njzs - ta primerek (beseda je izrecena zaljivo!) pa se najmanj bo sral kaj kdo dela ok ali ne..
Je pa zalostno, da smo ljudje sploh ljudje z istimi cilji, tako ne usmerjeni v isti cilj, da ne znamo komunicirati vljudno ali vsaj opravicevati oziroma argumentirati svojih besed...
Moderatorji na forumu imajo pravice za delo na forumu imjo znanje za delo na forumu, vedar morate vsi razumeti, da so modi tudi ljudje, ki imajo vcasih dost zajedljivcev-drkacev, ki zajedajo mode..in je jasno, da v taksnih primerih pride do upravicenih ukrepov. In ko primerjate druge forume..vsi forumi so isti in na vseh lahko diskutirate, kar je tudi pravilno, venar je tudi res, da se morate na vseh forumih drzati pravila. Ne vem, zakaj bi bilo tu drugace?
In se nekaj glede novega foruma: BO, vednar ko bomo imeli dovolj financ..ker ni vse samo forum, je se veliko vec..in vsi tisti ki ste glasni,vas bi rad videl, koliko boste ali bi naredili za konopljo.org na prostovoljni bazi. ( naj povem, da je konoplja.org deluje na prostovoljni bazi!)
In ko si boste na to vprasanje odgovorili vas vabim da res kej naredite na konopljo.org in za njo..in ne samo pljuvat vse poces..ker to kar pises to si..
Ce pa ima se kdo kaj za povedat meni osebno, pa veete kam lahko pisete :
tomaz@konoplja.org in prosim, ce ze kaj pisete na mail, imejte vsaj toliko jajc in se podpisite z pravim imenom in priimkom in ne z nikom, da vsaj stojite za vasimi besedami!
Toliko o tem...
LP Tomaz koren
vodja proijekta konoplja.org
PS: In ja..konoplja.org ima plane in cilje..tudi s stranjo..zato bodit strpni in koristno uporabljajte forum kot je sedaj...