največ slabih navad naši mladini vsiljujeta MTV in McDonalds. narod, fuknmo jih ven

jas poznam 88 slovencev, ki vam vsak dan pred nosom kradejo. in to mnogo večje dnarje, kot jih lahko nakradejo vsi "priseljeni" kriminalci skupaj.
mene kar zmrazi, če pomislim, da je dosti možno (po prebranih veleumih sodeč - bloody seveda izvzet heh) da si nekdo misli o meni kot uporabniku marihuane: "poglej ga hašišarja, take samo za v rezervate, ali pa kar pred zid.. saj tako ali tako nič ne dela v življenju, službe nima, mladini preprodaja strupene rože, na koncu pa bo tako ali tako pristal na igli in na stroške države umrl. da da, direkt za pred zid".
FFS people.. wake up, cing cing, zvonček kliče!!. a res ne vidite, da je v zgodovini zaradi takih ozkih razmišljanj pri posameznikih (ki so na žalost vzeli oblast v svoje roke), prišlo do največjih katastrof in zločinov proti človeku. za 1. in 2. SV itak vemo. kaj pa mislite, da so bile vojne v bivših republikah SFRJ? točno to, kar berem par zadnjih strani!! če bi se na vodilnem mestu naše države znašel psiho in vam dal "licence to kill" bi se zgleda zgodilo točno to kar se je dogajalo dol.
BIG imaš vso pravico izražat svoje mnenje in to, vendar si šel mnogo čez mejo, kakršnega koli razuma. mnogim se verjetno ne zdi tako. me pa zanima, kako bi folk reagiral, če bi jas recimo nappisal, da mi grejo na kurac 13 letne deklice in bi rad eno ali dve brutalno posilil, samo zato, ker se mi pač dve tamale 13 let stare non stop dereta pod balkonom bloka, da tudi delati ne morem normalno. pa lani sta mi vse jagode in ganjo na vrtu pokradli, hinavki mali. get it?