Quote:
Če nebi imel nafte, jih noben nebi niti omenil. Tako pa so američani (in britanci, ja tut oni, saj je v njihovi lasti že več kot 30% ameriškega kapitala)s svojim pohlepnim pohodom po naši obli, lačni črnega zlata, požrešni, vsiljivi spremenili odnose po celem svetu. Noben nebi grozil, če bi jih pustili pri miru, vendar nekdo na tem svetu ne želi biti odvisen in se poslužuje najbolj nizkotnih dejanj, vse za nafto. Če nekdo tako grobo poseže v drugo kulturo, ne more pričakovati lepega odziva. Postavite se v položaj napadenega, posegli bi vam v tisočletno kulturo, kako bi se počutili?????
Ti pa živiš v državi, ki ima svoje vire črnega zlata, ki za svoje normalno funkcioniranje ne rabi njihove nafte?
Nevem no. Tole ti je treba ob vsaki taki debati povedati?
Nevem zakaj se ne buniš, da so nam pred tisoč leti vzeli nam ljubo poganstvo?
Tudi oni nam posegajo v našo tisočletno kulturo, če še nisi opazil. Potemtakem tudi mi moramo vztrajati.
Spoznal sem dosti muslimanov, tudi pomagal sem jim pri premagovanju kulturnih preprek pri nas in ob tem opažal razumevanje vpletenih tretjih oseb.

ravno to dol počnejo hujskači. veš kaj vse se da iz Biblije interpretirat po svoje.