OdgovorNapisal/-a weedster » 02 Feb 2011, 12:57
toti članek pa res nima niti kančka resnice not
Quote:
Učni uspeh oslabi, predvsem pa se zamudijo učne priložnosti, ki se morda nikdar več ne vrnejo. Poleg tega trpi socialni in čustveni razvoj mladega človeka. Najbolj vesele dejavnosti ga več ne ganejo. Pretrga dobre prijateljske vezi. Ne pridobi odnosnih veščin, potrebnih za življenje z drugimi ljudmi. Je nestanovitnega razpoloženja in vzkipljiv. Manj je občutljiv za svet okrog sebe in ga odklanja.
Haha zanimivo, v resnici jaz skadim joint in se grem učit - učni uspeh je na vrhuncu. Vse stike z dobrimi prijatelji mam že od malega. Vzkipljiv? haha xD
Quote:
Redni uživalec ima pogosto vneto grlo, pestita ga bronhitis in kašelj, globoko inhaliranje pa resno poškoduje pljuča. Ljubitelj marihuane se ne brani tobaka, alkohola in drugih razpoloženjskih sredstev. Ko ga konopna omama več ne zadovolji, seže po bolj nevarnih drogah.
Večino časa zdrav ko riba, branim se pa tobaka in alkohola kot hudič križa.. "Konopna omama" me vedno zadovolji..
Quote:
Slabo obvlada svoja čustva in jih nepredvidljivo izraža. Niha v razpoloženju med nenadnimi izbruhi jeze, kričanja, smeha in potrtosti. Je zmešanih misli, včasih spomin ne seže niti do včerajšnjega dne. Neprimerno se obnaša do nadrejenih, denimo učiteljev, vodij v službi in staršev. Prisvaja si tuje zasluge in nenehno laže. Slabo opravlja delo ali šolske obveznosti. Zamuja in izostaja iz službe ali od pouka. Ne zanimajo ga družina, trezni ljudje in družabnost. Prihaja v navzkriž z zakonom, divje vozi, razgraja, se pretepa in krade po trgovinah. Ne sledi več prejšnjemu vedenjskemu vzorcu, zanemari izgled in osebno higieno, menja prijatelje in svojo osebnost kaže v drugačni luči.
Moje razpoloženje ko sem zadet je vedno enako torej happy
ko pa ne pa niha od situacij in ne kar tako kam pač veter piha. Imam dober spomin, kar se kaže na tem da si zapomnim takoj vse kar se učim. Obnašam se primerno in spoštljivo do voditeljev in familije. Nikoli si nisem prisvojil tuje zasluge. Ne izostajam iz nikjer, nimam probleme z policijo. Zanemari izgled in osebno higieno - haha trava ni hors !
Quote:
Odvisnež trdi in verjame, da lahko kadarkoli preneha z uživanjem.
Dejansko lahko preneham, kar dokazujejo več mesečne pavze.
Quote:
Tako kot alkoholik tudi uživalec marihuane ne razume, kako droga vleče njegove življenjske niti. Odvisnost redko prepozna sam in ne more spregledati brez pomoči drugih.
Mogoče zato ker ni odvisnosti jo redko kdo spregleda haha ...
Torej my 2 cents.. dokazano kako ta članek vsebuje samo buče, kar vidim na sebi in drugih... Če pa kdo zlorabla v extrem marihuano, po cele dneve zadet in tak naprej pa po moje še te ta članek za tistega ne velja. Mogoče so mislili heroin in so nekak zmedeno zamenjali z marihuno..
torej sn pa mnenja da si je avtor članka Janez Špringer, kar kupil magisterij. Ker če bi delo za njega ne bi prodaval takšne buče brez večih raziskav in testov.
ontopic
- tudi sam nevem zakaj bi bla trava špricana z čimerkoli drugim, mogoče s kakimi zadevami, da pridobi na teži - nobenega še nisem slišal da bi šprical z kokainom, heroinom itd.
<3 Mary Jane !