Quote:
peesda, zanalašč sm ti boldal txt, da boš vidu, kak neargumentirano, na pamet in po celi črti posplošuješ. kako pa ti veš, da so bli omenjeni udeleženci v nesrečah, tudi pod vplivom ostalih substanc?? ne morš vedet IMO.
...
IMHO: v google sem si vneso alerte Google Alerts
za besede cannabis, sativa, hemp....
In vsak dan dobim na tone člankov al pa novih web pejdzov, ki majo ke o tem gor... IN vmes je na tone poročil o prometnih nesrečah... IN NIKOLI ni bilo poročila, kjer bi bila res samo trava kriva... od tukaj moje mnenje plus dejstvo da je trava harmless, saj ne rabiš vozit če te zadene tak da ne moreš... A NI TAK?
Se pravi moj point je v bistvi v tem, da ne pravim jaz da mora nekdo sest za volan zakajen, ampak pravim da tistega ki to počne ne rabiš nadlegovat. To je vse. Ker jaz onega ko se pijan vozi tudi ne. Nikogar.
Quote:Quote:
Zakaj lahko politik na ves glas miljonom ljudem laže v obraz, zakaj lahko deluje politik radikalno, tudi z orožjem?
ker je politik!
Uau, kako dober odgovor!

A jaz pa naj bom previden pri izbiri svojih besed, naj se skrijem za vogalom pa ves prestrašen navijam dzoint, HA?
no, to si si ti zdej sam zmislu, ne mešaj mene v to zraven. tega nism nikoli in nikjer izjavu. je pa dejstvo, da je treba na stvar gledat objektivno in jo tako tudi predstavljati okolici. Nobena stvar na svetu nima samo pozitivne plati. zmeraj se najdejo tudi negativne. in te je treba realno izpostavit, ter jih omejiti do najmanjšega možnega tveganja oz nevarnosti. zlo mal jih boš na tem svetu prepriču, da je "HEMP REVOLUTION" ena sama pozitiva. ker to enostavno ne more biti res, razen če je tvoj pogled na svet identičen pogledu furmanskih konjev.
Nisem si nič zmislu... če mi vržeš poleno na moj post, pol pričakuj da ti ga bom vrno.

Ne vem kolko jih bom prepričo, moja ideja je bla da začnem tukaj na tem forumu, ker sem mislil, da so ta pravi ljudje najbrž tle gor, pa zgleda da ni nobenih aktivnih, ki bi upali povedat na glas. Vsi so zadeti, pa noben ni high.
Hemp revolution... od kod je to... zakaj revolution, vse kar je treba v prvi fazi naret je, da se brišejo iz zakonov vse omejitve v zvezi s travo... to je to... pol se bo pa že gospodarstvo dalje s travo ubadalo...
Sticky sory... samo tvoj post me je zbodel dol do korenin...
1. meni se ni treba opravičevat, res
2. ni bil moj namen, da te zbode do korenin, daleč od tega..
1.
enako2. se vem... ni blema... jaz se zabavam

Zarni:Bodmo tiho.
Hodimo v službe.
Mejmo otroke.
Namestimo si kamere.
...
In pejmo v šoping.
Sticky:si kdaj po pomoti pogledal število mojih postov?
kakopak?...maš kaki drugi recept, da preguram od prvega do prvega??
otroci ne smemo met otrok ljga, treba dozoret
kamere so kul. kr svojo punco vpraš
uuu ja to tud sede..sam kurz, k ni gnara, ni gnara stari

Zarni:a misliš da nisem?
Mislim da sem to ze enkrat razlagal nekje tu gor... search...
Otroke lahko maš takoj ko se jih da zaplodit. Vse ostalo je kultura. A misliš da v afriki načrtujejo otroke?
Sploh nisem mislo tega.... ampak dobro... hahah
meni pa ne... trgovina je uf.. kar z odporom grem v štacuno včasih...
Quote:
ne se napenat tolk, ker me ne poznaš in nimaš pojma kakšne so moje želje v zvezi z marihuano. pa dojem že enkrat, da marička res ni za v avto..

Sticky... tako med nama... se sam ne vem kak dolgo bom zdrzal tu. Vsi se najprej spopljuvajo pa dol zabijajo pol se čisto vsaka nitka spremeni v debate o vsem povprek, tako kot se je recimo tale AVTOMOBILIZEM ali kako prizgati mikija med voznjo...
MOJ namen s tem topicom je bil v bistvu da malo dreznem, pa da malo statistiko vidimo, kar je meni še najboljši podatek da si ustvarim mnjenje recimo...
Ampak ne... raje postajo vsi neko sranje... tudi ti Sticky, ki maš že toliko kilometrine v postanju, da bi lahko bil že MODER ne pa ULIČAR.

In ne nazadnje... potem postam sranje tudi jaz!
Upam da ste spet uzivali v teh cudovitih postih, ki te nasmejijo do jajc.
AIIT

)
.Yo fack that shit.
... tak da bolje da vas ne dobijo z skoraj skajenim dzointom... ker bo v šusu BASA!