Quote:
narkomani. Ne vem zakaj gre raje vlamljat pa tepst stare tete, kot pa da bi se šel prijavit.
Ti povem zakaj sticky fingaz,zato k si vsak ðanki laže in prepričuje da bo kao jutri prenehal!Večina njih čakajo u nedogled pa si mislijo ;sej jaz ne rabim metadona,revie, subotexa,to rabijo uni k so čist u kurcu,ne pa Jaz!In tko grejo dnevi, tedni, leta!Pol k pa skužjo da so v totalni pizdi,je pa ponavad ž prepozno,je že naredu tok pizdarij,da je že brezveze!Vsak ðanki skriva to "bolezen" do zadnjega!
@Mike,praviš smo bli klinci pa smo probal,ampak smo samo probal!Kaj pa 15-16 letni mulac ve v kva se spušča!?Ti si mogoče probal,en je pa probal 3X,četrti dan se je pa zbudu s krizico,pa si mislu..dans še!pol je pa že itak vse u kurcu,ane?Ta moj kolega je bil tko..Ne zastopim pa une ,k majo družino,službo, s svojo "senior"pametjo se navleče model v svojih najlepših letih in total sfuka vse okoli sebe!
metadon sticky fingaz,je sintetični heroin,je močnejši od hore,pa navlečeš se ga tut 2x bolj k pa horsa!

eden me je na vsak način skušal prepričati sledeče. Da njegovmu kolegu je uspel vzgojit na eni bilki 4,5kg suhega
in bol ko sem mu dopovedoval da ni mogu, bol je nakladal, da je semenko prnesu en tip iz indije, pa da je bla res superca, pa boga in pol nakladal