OdgovorNapisal/-a niga » 03 Jun 2007, 13:52
Super novica!
Bizgec:
1.konoplja lahko pomaga zmanjšati revščino, sam pomisl kok bi knetje v Halozah, mel več od nje kot pa od koruze, da u kakšni revni Afriki al pa kej podobnega ne govorimo, sam morš se pa zavedat, da bi pomagala pri tisti pravi revščini, ki pomeni lakoto in goloto, ne pa pri tisti, ki ji mi rečemo revščina!
2.absolutno lahko pomaga zmanjšati porabo tobačnih izdelkov, vsaj tistim ki, kadijo in sovražijo cigarete hkrati pa ljubijo marihuano, lahko pomaga da veliko ampak res veliko lažje, brez večje krize nehajo kadit!(lastne izkušnje in izkušnje drugih ljudi, več velja kot znanost)
3.z lahkoto nadomesti zdravo prehrano, že pest konopljinih semen zadosti dnevnim potrebam odraslega moškega(pomeni da se ne bo redil in nebo shujšal, če več let zapored je samo to) po vitaminih, maščobnih kislinah, beljakovinah, OHjih, vlakninah...... skratka še vse v idealnih razmerjih, kar lahko čisto nadomesti, zdravo prehrano!
4. absolutno pomaga k rodovitnosti tal, polje ostane po posevkih s konopljo, sterilno plevela, zgniti plevel še malo obogati zemljo, konoplja tudi odstrani teške kovine iz zemlje, prav tako lahko raste na onesnaženih in zelo revnih tleh, ki jih naredi po posevku, bolj rodovitne. Poleg tega sternišče konoplje kaj hitro zgnije, in zgnite razvejane korenine naredijo še teko zbita tla zelo zračna!
Sej kakšna vprašanja tut loh spustimo, če vm niso všeč, sam je pa vse res, tko da noben nebi mogu ugovarjat!
Bizgec, če ne vrjameš se pa še sam pozanimi!
Ja jest se tut bojim, da nav ideja zatonila v pozabo, ker se mi zdijo ta vprašanja, ki ne nakazujejo na konopljo najboljša rešitev!
HACKY: dokomentarc bojo že, oziroma so že strokovnjaki delal, mi se mormo folka sam dotaknt tko, da jih bo mogoče konoplja kot vsesplošno uporabna rastlina, vsaj mal začela brigat, pol bojo pa dokunentarci, pa članki, pa oddaje, pa knjige, pa raziskave na vrsti!
Lp