Torej, kaj mislite o tem, kar se dogaja; Umor italijanskega duhovnika v Turčiji, požig evropskih ambasad, nasilje...?
Dejansko me je zmotlo to, da je nekdo zaradi karikature izgubil službo. OK, je žalu kulturo... naj mu bo. Samo kar pa se dol dogaja, ženske, otroci in nasilneži razbijajo vse, kar je "našega", glasno obtožujejo da bi bilo potrebno tistega ki je narisal karikaturo o mohamedu javno ubit...
Kako si lahko evropa in svet dovoli tako početje? Kaj čaka mednarodna skupnost? Folk se dol kolje, iz evropske strani pa nobenega ultimata da zaprejo zločince, učitelje v šolah(kot smo vidli so celo v šolah propagirali grobo ravnanje do zahodnega sveta)?
Očitno so vse islamske države leglo terorizma, Evropa si pred tem zatiska oči. Me prav zanima kaj bi se meni zgodilo, če bi zažgal dansko ambasado v Ljubljani?
Skratka: imamp preveč gejevski odnos do njih. Pridno nastavljajo bombe in pobijajo nedolžne ljudi, zahodnjaki pa celo kaznujejo tiste, ki do teroristov pokažejo malo moškosti(ovadbe do nekaterih marincev zaradi ravnanja do ujetnikov). Žalostno