Najprej pa bi se rad oprl na Skorca in njegov post v katerem pravi da mora zadevscina tect organizirano... hell yeah! Vsi ki ste kadarkoli bli le kaj dejavni pri ksnih klubih/drustvih/politicnih podmladkih/projektih se zavedate kaksen zalogaj zna bit tak projekt. Se posebaj pa bo treba paziti na organizacijo, ker se bomo ukvarjali s promocijo zadeve, ki je nelegalna. Nepremisljen pristop lahko in bo naredil vec slabega kot dobrega. Poskuste bit cim bolj konstruktivni, ce pa ste prevec v bong nabasal pa vsaj realni, ok?
Bi pa prosu skorca tud za mal informacij o dejavnosti konoplja.org...
Moja mala mozganska nevihta...
1.rabmo drustvo/organizacijo preko katere naj se stvar izvede
2.ali kot medij uporabljamo le nalepke ali naj bo to povod za vecji in sirse nastavljen projekt
3.ce sirse potrebujemo partnerje za vecjo prepoznavnost in evente za prisotnost
4.je tu kdo od organizatorjev mmm-ja?
5.kje naj se kampanija izvaja? po celi sloveniji?
6.zelo mi je vsec mikeova ideja o kaj lahko...? konoplja lahko? posebaj zato ker v tem primeru nebi bilo nujno oz. celo zazeljeno da se drugi val nalepk lepi drugam kot prvi
7.ne prevec komplicirat glede nalepk samih, rahlo poznavanje tehnike sitotiska dela cudeze
8.sponzorji so jebiga nujna stvar, ce ne druzga da se na sestankih oz. delavnih akcijah spije kako pivo...pr kksni extravaganji bi se dal mal pozanimat in ce bi zadevo dobr predstavl zihr tud iztrzl ksn dinarcek... je pa veliko bolj pogosto da sponzorji dajejo namest kesa material (je za razmislt)
Sebe pri stvari vidim in ponudim kot povezovalca, do neke mere pisarniskega molja in idejnega vodjo. Projektu lahko doprinesem kot (zmerni) poznavalec nacina delovanja klubov in izvajanja projektov in znanjem ki sem ga pridobil z prestovoljnim delom za razlicna mladinska drustva.
Sori Niga...ampak sem mogu
Projekt konoplja, ozaveščanje javnosti bomo pol naredl ko bomo/ce bomo vidl a bo kj iz tega,ok?ja? ja!
Zdej ste pa vi na vrsti..
Lepo vas pozdravlja, Kunte!!!

)!