Lucidne sanje...

Debate o vsem, peskovnik.
NoooooB
Prispevkov: 42
Pridružen: 29 Mar 2012, 00:55

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a NoooooB » 25 Maj 2012, 12:43

Men se je enkrat zgodilo, že par let nazaj sem sanjal, sicer nevem več kaj prav.. Vendar vem, da so mi sanje dopizdile pa sem reko v sanjah eh saj to so samo sanje in sem se takoj zbudil.. Drugače pa sem mel enkrat tako zanimive sanje, vem da sem se v sanjah ono na pune smejal in še ko sem se zbudil sem se 2,3 minute na glas smejal. Drugo pa so tiste sanje ko tak malo zaspiš na kavču popoldne in se ti sanja da stopiš v neko jamo in pol tak trzneš z nogo da se zbudiš pa skoraj stranico od kavča odlomiš

Dicer
Prispevkov: 131
Pridružen: 15 Apr 2012, 13:00

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a Dicer » 25 Maj 2012, 14:13

Jst sm lucidno sanjal glih ene dvakrat; k sm meu skos iste sanje, in sm se enkrat "spomnu" da so to ipak sam sanje in sm nekindrgač naredu, šou nekam. Sam pol sm se pa zbudu. Ampak mi je biu tak hudi filing ko veš da sanjaš.

Men preveč kajenja ne zavira sanj. OK, če se ga napušimo ko budale pa pol samo spat, takrat pa res ne sanjam; ampak se mi od kajenja ne pozna - ponavadi sanjam normalno.
So high I can kiss the sky. - AirPlane mode ON.

Tartarlol
Prispevkov: 521
Pridružen: 17 Maj 2010, 16:17

Re: Lucidne sanje...

OdgovorNapisal/-a Tartarlol » 25 Maj 2012, 22:19

Bi lahko anketo naredili =P
vsaj jaz ne sanjam po kajenju =P


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 5 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron