PhotoPost
-
ganja_farmer
Re: PhotoPost
A mi lohka apruvate tri fotkice v moji galeriji...
Lp,
Lp,
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Quote:
ej šrumi, kaj maš to za ene jurčke
Heh heh. GF je lepo povedal. Jurčke, lisičke, mušnice, ... se ne da gojit umetno. Treba razlikovat mikorizne gobe od drugih.
Quote:
aja, mami mi je rekla da te morm prašat po kolk maš kilo k bi rada rižoto z gobami nardila
Mhm.
Enako kar velja tukaj za rožice - enako velja za gobice. Tako kot mame tukaj ne sprašujejo po koliko so suhe rožice, ravno tako naj ne bi spraševale po koliko so suhi "jurčki".
ej šrumi, kaj maš to za ene jurčke
Heh heh. GF je lepo povedal. Jurčke, lisičke, mušnice, ... se ne da gojit umetno. Treba razlikovat mikorizne gobe od drugih.
Quote:
aja, mami mi je rekla da te morm prašat po kolk maš kilo k bi rada rižoto z gobami nardila
Mhm.
Enako kar velja tukaj za rožice - enako velja za gobice. Tako kot mame tukaj ne sprašujejo po koliko so suhe rožice, ravno tako naj ne bi spraševale po koliko so suhi "jurčki".
-
botanicarka
navadno jih je možno dobiti nekje med deseto zjutraj in trejo popoldne. kdaj pa kdaj se jih da dobiti tudi do osmih zvečer (če je huda kvaliteta ali če je gobar pohlepen).
Rasta_sleak,
Glede klonov/semenk je pa morda podobno kot z živimi kulturami micelija/sporami...
Glede klonov/semenk je pa morda podobno kot z živimi kulturami micelija/sporami...
Quote:
Prosim za appruval...
Hvala
Lp
je apruvano. a si zato klical... ali?
lp
Prosim za appruval...
Hvala
Lp
je apruvano. a si zato klical... ali?
lp
DEATH BEFORE DISHONOR!
ja res je... nič kaj prida od slik.. že v photopostu ni blo predogledov (To se ponavad zgodi kadar po pomoti nalozis 2x isto in pol eno zbrise, sistem je pa tok 'pameten' da uporabi samo 1 thubnail - in ko zbrises eno sliko, zbrise predogled tut od druge - novega pa ne naredi ce ne uljas še enkrat)
messino, još jedan put
messino, još jedan put
DEATH BEFORE DISHONOR!