@ Lasulja: da te popravim. zakon o industriski konoplji in oglasevannju je ustavljen, zaradi posredovanja Rengea, in mene JSt sem se nato posredoval na MZ in sem zato naredil posvet..In prav ta posvet je manejen temu. In zakon je bil v obravnavi, vednar ustavljen..zakaj..Spet, bil sem zraven na stranki Zares, s katero smo MZ predstavili neumnosti ki jih pisejo in zaradi tega ni sel naprej. Bil sem tudi na M za kmetijstvo..Njihov odgovor: pripravite predlog in nam ga posljite....Zakaj pa je un z trubarjeve na tv..preprosto, ker se novinarjem, ne da iti dlje kot na trubarjevo:) (to je splosen problem nasega novinarstva) Na zalost ne morm vplivati na vse posameznike, vendar moj vpliv pa seze dovolj dalec, da sem naredil spremembe, vednar imam problem in vprasanje, saj se mi zdi,da ko rabimo podporo ali finance, da ostanemo sami

@Bleiweis: Lej jst sem se javno izpostavil in na moje veselje..samo pozitivna misljenja, saj predstavljam razumske odlocitve, ki so seevda pravilne, politicno mozne in podkrepljene, ampak, kot si sam ugotovil, res je, tudi jst moram delat za denar in zaradi tega zelim, da bi se zbirale donacije,da lahko delam to profesionalno, saj sedaj ze samo za en zakon rabim vec kot 5000 EUR za pravne stroitve, da samo en del pripravim. In kje dobiti denar..hmm ga ni, jst sem se moral poduciti o teh zadevah in prositi za pomoc pravnike, da so bili pripravljeni probono mi pomagat in uporabiti veze in poznanstva..tako da ni resitev v tem,da se ne da , ker se da..vprasanje je samo koliko kesa se lahko zbere. Ker ce je denar je tudi zakon..na zalost tako deluje politika, saj da opripravis en predlog zakona s strani NVO potrebujes strokoven/izobrazen kader in denar.
LP Tomaz