MH in HPS luči
Re: MH in HPS luči
Kolk cajta mas na veg. fazi pa kolk ti zrastejo pod MH?
2 mesca
web page
pa blo bi več..če bi mel kej več izkušenj;-)...
pa ko sm že tle..ve kdo kje bi se dalo dobit tega hudiča za
drenažo v koritu?
za odtok...
web page
pa blo bi več..če bi mel kej več izkušenj;-)...
pa ko sm že tle..ve kdo kje bi se dalo dobit tega hudiča za
drenažo v koritu?
za odtok...
-
sticky
prvi link ne dela.
drugi dela, a še vedno ne morm verjet, da tega ni za dobit nikjer..
drugi dela, a še vedno ne morm verjet, da tega ni za dobit nikjer..
link...ponovi vajo..
ja...sej sm našu...nekje v angliji..za 2 taka plastična kosa pa nebom plačval poštnine..tle pa nikjer..ne merkur,ne obi,tud bau haus ne,...
ja...sej sm našu...nekje v angliji..za 2 taka plastična kosa pa nebom plačval poštnine..tle pa nikjer..ne merkur,ne obi,tud bau haus ne,...
Sej so kr ql rozice! kolk so velke? - dej tocn zmer =)
973 mm...
to se pa še vedno išče...če je kdo kje videl naj stipka tle na forumu al pa sporoči privat... išče se..
to se pa še vedno išče...če je kdo kje videl naj stipka tle na forumu al pa sporoči privat... išče se..
no.. ce so res tolk velke pol je razlika ocitna.. jaz sem imel pod 250W HPS po 2eh mesecih bistveno manjše
Kero sorto mas?
Kero sorto mas?
1x afgan 1x WW
nirvana(psunder zrihtal )
nirvana(psunder zrihtal )
mah hippy, si pa že mal tečen s temi MH-kami... en najin znanec jih ma/je mel (se že neki cajta nismo vidl) in je takrat reku, da mal razlike je, kej pretirano pa tud ne... s tem, da je on takrat kupu MH-ko v avstriji samo zato, ker je blo dost težje dobit lampe in v tistem trenutku niso imel dovolj HPSk. Se pravi, tak ko ti je že nekdo omenu... če si perfekcionist pa če maš preveč gnara in placa - pol jo kup, čene se pa tud ne sekirat okol tega.
Pa btw... tak ko hočeš ti, da ti drugi zmerijo natančne višine rož je totalno brezveze, ker s tem ne boš dobil nobene primerjave... velikost je odvisna od vrste rastline, od svetlobe, gnojil, vršičkanja, načina gojenja in miljardo drugih mikropogojev.
Pa btw... tak ko hočeš ti, da ti drugi zmerijo natančne višine rož je totalno brezveze, ker s tem ne boš dobil nobene primerjave... velikost je odvisna od vrste rastline, od svetlobe, gnojil, vršičkanja, načina gojenja in miljardo drugih mikropogojev.
Helou!
No zdele bom vprašu neki butastga sam en me linčat.Sm pač neumn.Eeeem torej-Če bi jest kupu sam hps žarnico, brez vsega zravn, a bi lahko ušraufu kr u navoj od ene svetilke navadne?Tnx
No zdele bom vprašu neki butastga sam en me linčat.Sm pač neumn.Eeeem torej-Če bi jest kupu sam hps žarnico, brez vsega zravn, a bi lahko ušraufu kr u navoj od ene svetilke navadne?Tnx