Haze (od začetka)
Re: Haze (od začetka)
zarnica je se vedno preeedalec,razen ce si jo umaknil,ko si slikal.daj jo blizje,tako kot so ti rekli.jo bos ze umikal sproti,ko bo raslo.
You Fuck With The Bull You Get The Horns
Ne to ni slika od novega setupa. Zdaj imam dve žarnici 20W+23W 5cm odaljeni od rastlin.
Temperatura v boxu je nekje 25°C. Vlažnost pa precej nizka 35%. Kaj naj naredim? Ventilator sem dal na nonstop, tako da se bo vlažnost znotraj ujela z zunanjo?
Temperatura v boxu je nekje 25°C. Vlažnost pa precej nizka 35%. Kaj naj naredim? Ventilator sem dal na nonstop, tako da se bo vlažnost znotraj ujela z zunanjo?
si pa ga usral z izbiro semen. haze ni za začetnike, jaz sem imel dve leti zapored, enkrat haze in silver haze. ful sem se namatral res, da je bila kvaliteta vrhunska vendar se načakaš. ful ful dolgo cveti.
sedaj bi jih moral presaditi v večji lonček
tako da bi steblo bilo v zemlji da bi imelo oporo ven iz zemlje pa naj gleda samo ene 3cm stebla pa listi
moje mnenje
lp
tako da bi steblo bilo v zemlji da bi imelo oporo ven iz zemlje pa naj gleda samo ene 3cm stebla pa listi
moje mnenje
lp
s taktusom se strinjam ampak ko boš presadu daj luč bližje
Zakaj bi presajal in izpostavljal rastline šoku? Trenutno nimam še nobenih problemov z višino. Presajal bom ko bodo te lonci premajhni.
še slike od včeri:
Mal se listi zvijajo in so na koncu mal upognjeni? Je to normalno oz. kaj je narobe?lp
Mal se listi zvijajo in so na koncu mal upognjeni? Je to normalno oz. kaj je narobe?lp
-
sticky
...jup, nič ni narobe z njimi, samo tisto oporo jim čimprej odstrani. pa luč, tko ko je agnes rekla.
Odločil sem se, da bi rastline malo pognojil. Mama ima doma sledeča gnojila:
Compo rododendron(40g/m2):
16%N
7%P2O5
12%K2O
2%MgO
6%S
Compo za vrtnice(60,80,120g/m2):
14%N
10%P2O5
14%K2O