INDOOR PRVIÈ - stiha
-
Carlos_Mencia
Re: INDOOR PRVIÈ - stiha
nasploh nikarte po štibli zlivat, ker ko bo zraven še gnojilo, bo isto štala.
Mike: če je to letelo name, sem napisal vbistvu isto kot ti.
+ da iz stebelc ponavadi poženejo majhne koreninice.
+ da iz stebelc ponavadi poženejo majhne koreninice.
Re: INDOOR PRVIČ - stiha [Re: MrMusic]
#508983 - 15/05/2007 17:36
ni letel nate
#508983 - 15/05/2007 17:36
ni letel nate
Na koga pa druzga k mene. LOL Sam jebi ga sj se ucim. Se mal pa bom pro. Hehe!
Hvala ti usaj popravu si me ker ni vedno res kar sliss okrog. Zato jst najbol zaupam folku kle na forumu k ma ze dost izkusen pa dost stvari je ze slisu.
Hvala ti usaj popravu si me ker ni vedno res kar sliss okrog. Zato jst najbol zaupam folku kle na forumu k ma ze dost izkusen pa dost stvari je ze slisu.
A:How do you know when you are Stoned?
B:When you are too phoned to stone home.
ja js bi po mojem bla čist v temi brez tegale formčka , ko nam "stari mački" svetujejo, kok je treba kej porihtat...
THENKS
ps: pa pod "stari" nism misla starost, da nebo kir užaljen...
THENKS
ps: pa pod "stari" nism misla starost, da nebo kir užaljen...
Jest sm si zele temo o gnojilih končno pošten prebrov, pa me zanima, kdaj najhitrej loh začnem gnojit po presajanju za cvetene?
Rože so mi ornk začele cvetet od 18 jih je kar 13 ratalo ženskih, zato sm jih presadil v večje lonce!
Na nekaterih gnojilih piše da ne gnojiti tri tedne po presajanju, sam mi itak, kr gremo zmer čez mejo navodil, tek da me res zanima kdaj loh NAJHITREJ začnem gnojit!
No pa da ponovim: gnojim lahko pol enkrat na teden, začnem z 10% in napredujem do magar 200%, zemlja mora bit usakič skor suha in le to napojim do konca z mojo hranilno mešanico!
A mam prov? Nej gdo poprav, če ne!
Rože so mi ornk začele cvetet od 18 jih je kar 13 ratalo ženskih, zato sm jih presadil v večje lonce!
Na nekaterih gnojilih piše da ne gnojiti tri tedne po presajanju, sam mi itak, kr gremo zmer čez mejo navodil, tek da me res zanima kdaj loh NAJHITREJ začnem gnojit!
No pa da ponovim: gnojim lahko pol enkrat na teden, začnem z 10% in napredujem do magar 200%, zemlja mora bit usakič skor suha in le to napojim do konca z mojo hranilno mešanico!
A mam prov? Nej gdo poprav, če ne!
Gnojiti moraš vedno po občutku. Ni rečeno, da je 1x tedensko najboljše.Bolje je je 2x pognojiti z manjšo dozo kot pa 1x z večjo.
Za gnojenje po presaditvi nimam izkušenj. Ti pa povem, da sem svoje rožice prvič pognojil z 10% dozo, ko je bil razvit le prvi set listov. Rožicam ni škodilo prav nič, kljub temu da je bilo to cca. 1 teden po vsaditvi v zemljo.
Tako da ti kar lepo pognoji z občutkom pa bo vse ok.
Za gnojenje po presaditvi nimam izkušenj. Ti pa povem, da sem svoje rožice prvič pognojil z 10% dozo, ko je bil razvit le prvi set listov. Rožicam ni škodilo prav nič, kljub temu da je bilo to cca. 1 teden po vsaditvi v zemljo.
Tako da ti kar lepo pognoji z občutkom pa bo vse ok.
INDOOR PRVIÈ - stiha
no supr, to je tut mene zanimal... sam še tko čist neumesno, čeprav vem da ste to že zihr 100x povedal, ampak vseen.. kera gnojila pa so najbolš za tako čist malo rastlinico, ko je cc.1-2 tedna stara?
men rožice najbolš rastejo, če so v akvariju zraun kače, ko majo 70-80% vlage, pa 27-33 stopinj celzija. tko sm prej delala, zdej pa sm se odločla, da jih bom par probala na sonček dat, par pa v akvarij, pa bomo vidl, ka je bolš...
LP**
men rožice najbolš rastejo, če so v akvariju zraun kače, ko majo 70-80% vlage, pa 27-33 stopinj celzija. tko sm prej delala, zdej pa sm se odločla, da jih bom par probala na sonček dat, par pa v akvarij, pa bomo vidl, ka je bolš...
LP**
za tako čist malo rastlino ne priporočam nobenega gnojenja saj lahko že z 10% predpisane doze pozgeš rastline, zaradi tega ker ima rastlina v zemlji dovolj hranilnih snovi za 3-4 tedne!!!
ko pa bojo prvi znaki pomanjkanja pa si kupi HESI tnt komplex ali kaj podobnega za vegetacijo, za cvetenje pa HESI bloom, ali kaj takega!!
če je kaj narobe me popravite!!
lp
ko pa bojo prvi znaki pomanjkanja pa si kupi HESI tnt komplex ali kaj podobnega za vegetacijo, za cvetenje pa HESI bloom, ali kaj takega!!
če je kaj narobe me popravite!!
lp
Jaz bi pa rekel, da je boljše začeti gnojiti prej...takrat ko se pojavijo prvi znaki pomanjkanja dušika je že pozno...najbolje se je učiti tako, da imajo rožice vedno navoljo dovolj hranil (ne velja proti koncu cvetenja), obenem pa jih ne zažgeš s preveliko dozo gnojil...
Treba pač probat in pognojit rastlino pri enem ali dveh tednih s primerno dozo...to se pa naučiš samo s probavanjem (lahko tudi vsako rožico malo drugače in vidiš kako se odziva).
Vsaj jaz stremim k temu...
lp
Treba pač probat in pognojit rastlino pri enem ali dveh tednih s primerno dozo...to se pa naučiš samo s probavanjem (lahko tudi vsako rožico malo drugače in vidiš kako se odziva).
Vsaj jaz stremim k temu...
lp