[microgrow] PC grow
Re: [microgrow] PC grow
pomoje bi moral ravno obratno, da bi bilo odspodi dovod pa zgoaj odvod
aia ? no rad bi se samo prepričal 100% da nebom potem kište brezveze unicil... se pravi od spodaj dovod svežega zraka in potem odvod toplega zraka od zgoraj pri žarnici ven ?
lp
lp
ja, tudi jaz imam tako (v boxu) pa nisem edini
mal fiske... topu zrak se vedno dvigne, hladen ostane spodaj...
Lp
Lp
točno tak kot sta hamer & sensi napisala Pod kakšno žarnico pa misliš gojit?
Everyday is good because of being alive
prinZ: jaz bi na tvojem mestu namontiral zgoraj vent za ven, spodaj pa samo lukno da nastane podtlak in še en vent bi dal
not da direkt v žarnco piha in meša...
Lp
not da direkt v žarnco piha in meša...
Lp
uff hvala za informacije em... žarnico nwm še točno še študiram kaj naj vzamem bo pa itq verjetno dve varčni 15w HPS ali mi priporocate kaj boljsega ? aia spusto se bom pa v SCROG verzijo
lp
lp
varčni žarnci al HPS ? je razlika....
jaz bi dal 70w HPS
Lp
jaz bi dal 70w HPS
Lp
na strani 8,9 poglej moj 'grow' pod 2x 20watt varčnimi. Če neboš mel za klone, ti priporočam vsaj 80watt varčnih. Še boljša bi bla 70watt hps, samo bi mel probleme z segrevanjem pa vlago. Moj nasvet: probaj z okoli 80 watt varčnimi, pa dobro ventilacijo. Za par jointov vendarle bo Lp (mater sensi,si me prehitel )
Everyday is good because of being alive
ja za 70hps se bojim za segrevanjem pol pravis z okoli 80watt warčnimi to je potem ena 15W varčna al mislis potem 4x20W varčne ? priznam pri zarnicah nisem najbolj učen
in tudi sem se spravil tega delat samo iz hobi-ja ne da bi zdaj dobil iz tega 40g pač si mam v prostem času kaj za začet
lp
in tudi sem se spravil tega delat samo iz hobi-ja ne da bi zdaj dobil iz tega 40g pač si mam v prostem času kaj za začet
lp