vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
jaz se ful opravičujem ,da sem pisal o hišni v temo,ki ni namenjena za razpravljanje o preiskavah.lp
<bapho>
PS:za k.filter je potrebn močn vent ja moj je potegnu 350m3/h(vsaj mislim,ne morm prevert več:P)
<bapho>
PS:za k.filter je potrebn močn vent ja moj je potegnu 350m3/h(vsaj mislim,ne morm prevert več:P)
the walley of sylvania
-
sticky
js mam za karbonski filter računalniški 120mm vent, pa dela. to je vse odvisno od dimenzij growboxa/rooma.
je pa treba kupt kvalitetne vente, mal predelat kako zadevo, skrajšat cevi na minimum, pa je ok. ni idealno, zadošča pa nekim minimalnim standardom za uspešen grow brez vonjav.
zadnjič mi je pa frend reku, ko je pršu na obisk.. "kaj ti pomaga karbonski filter za growroom, ko se ðointi vohajo že, ko v tvojem štuku stopim iz dvigala na stopnišče!?"
hehe man's gotta point
je pa treba kupt kvalitetne vente, mal predelat kako zadevo, skrajšat cevi na minimum, pa je ok. ni idealno, zadošča pa nekim minimalnim standardom za uspešen grow brez vonjav.
zadnjič mi je pa frend reku, ko je pršu na obisk.. "kaj ti pomaga karbonski filter za growroom, ko se ðointi vohajo že, ko v tvojem štuku stopim iz dvigala na stopnišče!?"
hehe man's gotta point
mene pa zanima, če ji kaj škodi, če jo zalivam 1 uro po izklopu luči v omari, ker takrat za 2 minuti dobi nekaj svetlobe od navadne luči.
lep pozdrav
lep pozdrav
Lep pozdrav
Rastlinar
Rastlinar
baje se zaliva zutri,torej pred začetkom "dneva".Nekje sm prebral tudi to,da ko enkrat ugasneš luč,je ne prižigaš več,ker zmedeš ritem.
Upam da sm pravilno povedu
Upam da sm pravilno povedu
Še jaz imam eno vprašanje...
imel sm "krasno rastlino" v času cvetenja zgoraj na podstrešju pod strešnim oknom,
potem sm jo preselil spodaj v klet v moj grow box.
Listi so si ji povesili v parih dneh,ni pila več vode,skratka v tednu je crknila
Ali je rastlina doživela šok?
imel sm "krasno rastlino" v času cvetenja zgoraj na podstrešju pod strešnim oknom,
potem sm jo preselil spodaj v klet v moj grow box.
Listi so si ji povesili v parih dneh,ni pila več vode,skratka v tednu je crknila
Ali je rastlina doživela šok?
Če si jo prestavil s sonče svetlobe pod varčne žarnice je sigurno doživela šok. To potencira pa še sprememba okoliščin; temp. razike in razlike v vlagi.
da se še js vrinem in da ne bom odpiral nove teme
v boxu imam dve majhnivi rastlinci in dve 21w žarnici ter dva venta, eden ki vleče zrak ven in eden ki piha na žarnici
zdej pa je pod žarnici 32-33c° je to preveč????!!
lp
v boxu imam dve majhnivi rastlinci in dve 21w žarnici ter dva venta, eden ki vleče zrak ven in eden ki piha na žarnici
zdej pa je pod žarnici 32-33c° je to preveč????!!
lp
tvoja temperatura je v več literaturah omenjena kot maximum za growing tko da je mal velik ja!...
a si meru temperaturo pri vrhih rož??? al direkt pr žarulji??
a ti vent za vn vleče zrak ven navrh boxa??
pa kok maš žaruljo kej užgano?? nekje si napisal da maš 15/9 a to še drži??? ker jest res ne vidm kako se lahko dve varčke tok segrevajo ... kakšna slikca boxa bi bla tut ql da mal vidmo ..
a si meru temperaturo pri vrhih rož??? al direkt pr žarulji??
a ti vent za vn vleče zrak ven navrh boxa??
pa kok maš žaruljo kej užgano?? nekje si napisal da maš 15/9 a to še drži??? ker jest res ne vidm kako se lahko dve varčke tok segrevajo ... kakšna slikca boxa bi bla tut ql da mal vidmo ..
Še slepa kura v jamo pade.
ja temperaturo sem mero pri rastlincah
ja vent. za odvajanja zraka je bol na vrhu boxa...
je boljše če je spodaj ali? bom ga potem dol premesto,,
da, 15/9 še drži
slike vam priliman čez ene par dni ko bom poslikal
mere boxa: 70 višina, 60 dolžina 20cm širina
ja vent. za odvajanja zraka je bol na vrhu boxa...
je boljše če je spodaj ali? bom ga potem dol premesto,,
da, 15/9 še drži
slike vam priliman čez ene par dni ko bom poslikal
mere boxa: 70 višina, 60 dolžina 20cm širina