vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
Hja, lahko marsikaj. Najbolj nezahtevno verjetno kak diesel ryder al pa lowryder #2, pa še z višino ne bi imel težav.
vseeno kero sorto maš, glede na višino fimaš oz. vršičkaš da maš grme pa brez vege ti nebojo vlke zrastle
<3 Mary Jane !
pomoje je najbujš na taki višini scrog alpa super scrog nardit...
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
emm v mislih imam lowrydere ampakne bojo lr zrastli višje kot je omenjena všina?
ja možno je da bojo zrasli več kot je omejena višina...jas ti priporočam scrog
LP
LP
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
če boš furo scrog potem nea zberi lr-je ampak en navadn strain. Ker se nea splača lr-je scrog furat.
<3 Mary Jane !
-
JamaicanPearl
Sam zanima me ce kdo uporabla tale kit :
http://marlek.si/kompleti-a230/kit_150w_sylvania_hps+mh_rx7s
Pocasi se tudi jaz pripravljam na indoor, trenutno imam namen skupi spravit en mini box za lr'je ker večjega prostora nimam sicer sem pa tako ali tako kar zadovoljen z lr high'jem.
Ak47, Nydiesel in lr #2.
Zanima me samo če se bo ta kit obnesu al je 150ka premalo ?!
Lp, Jp.
http://marlek.si/kompleti-a230/kit_150w_sylvania_hps+mh_rx7s
Pocasi se tudi jaz pripravljam na indoor, trenutno imam namen skupi spravit en mini box za lr'je ker večjega prostora nimam sicer sem pa tako ali tako kar zadovoljen z lr high'jem.
Ak47, Nydiesel in lr #2.
Zanima me samo če se bo ta kit obnesu al je 150ka premalo ?!
Lp, Jp.
If you want peace, prepare for war !
-
WeedSmoker
odvisno kaj je zate premalo, jaz bom v kratkem spet malo indoor začel, pa bom uporabljal 70w hps.. bolj za hobi kot kaj druga, bom pa vesel ko bom lahko kakega prižgal, in vedel da sem to jaz nardil.. drugo mi zaenkrat ni pomembo... hočem pridobit nekaj izkušenj za nadaljne projekte
No light, no buds!!!
-
JamaicanPearl
Ja nevem, pač uprašu sm če bo 150w zarnca ustrezala lr'jem ker nimam nobenih izkušenj.
Okej, očitno bo.
Okej, očitno bo.
If you want peace, prepare for war !
LRjem lahko ustreza od 70w do 1000w.. zdaj je pa od tebe odvisno kolk prostora imaš in kakšne želje...