za točne stopinje ne vem, vem pa da če dam roko 10cm nad vrhi se čuti toplota, ki je prav prijetna. Folje pa gor nimam več za to ker prenavlam box in mi je bla v napoto.
Kaj pravite na take lonce (3-4 jih spravim v box) pa mam pač neke malo večje bilke in fajn razvejane).
vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
men zgledajo roze ful izsusene tko da ne vem pr men so listi velik bl mesnati ne tko kt pr teb.
A bi hollands hope fajn rasto tut indoor? Piše sicer da je za outdoor pa da doseže višino 1.5-2m. To bi blo super za moj box... bo 400w dosti za 4-5 tak vlkih rož?
Nekaj klonckov tri tedne pod hps 20/4
white russian
Pa vsem skupaj lepe praznike in srecno novo leto
white russian
Pa vsem skupaj lepe praznike in srecno novo leto
-
rastafella
Tud jst vam vsem zelim vse da best u novemu letu..velik zelenga..Lp
Em sorta je domaca to je mesanc med sweet purple sorto pa lowryderjem santa marta....8 generacija.rastlo pod 250 Hps.Lp
Em sorta je domaca to je mesanc med sweet purple sorto pa lowryderjem santa marta....8 generacija.rastlo pod 250 Hps.Lp
Leaves of seven you r n Heaven!!!
pozdravljeni vsi skupaj mene zanima sam kaj je narobe da mi rozce rastejo v visino ful nizko ker po enem mesecu bi mogle bit kar vecje zanima me kaj bi bil razlog tega namrec zdaj sem se lotil svojga prvega grova sam za sprobat v kleti bom pa drugo rundo mel v stanovanju vse postimano tko da bi rad da vsaj to pripeljem normalno do konca pol pa za prav s tem bi se rad cimvec navadu sam pa sumim da mi pocasi rastejo zarad premajhne temperature ponoci podnevi je kul zato me zanima kaj drugi pravite zgledajo pa mal povesene drugac pa lepo rastejo pa listi se mal meckajo hvala vsem pa srecno novo leto vsem skupaj pa cimvec kadit pa sadit.
peace
peace
Quote:
P.S.:Bi bilo narobe, če bi bila zemlja bolj zracna?
Ne vem no...experti povejte
P.S.:Bi bilo narobe, če bi bila zemlja bolj zracna?
Ne vem no...experti povejte
-
GREENGOBLIN
Rastafella a je rastlinca aoutoflowering?Pri kateri generaciji so ratale vse rastline auto? jaz mam trenutno pod lučko LRxDomačica, delam pa še semena LRxIndian haze ter LRxSkunk haze.