Katera zarnica?
Re: Katera zarnica?
brsticni_ohrovt: ce imas slucajno kaj denarja prevec in imas probleme s temperaturo si razmisljal kaj o cool tube. mozno bi bilo spravit temperaturo na 25° ( http://headshop.si/podrobnosti.php?id=140 ) ce ne pa bi slo po moje znizat temp ce v zarnico usmeris kak ventilator in seveda more bit priblizno enako razmerje ventilatorjev kateri dovajajo in odvajajo zrak. to je le razmisljanje kako bi znizal do max 5°
Sky is teh limit.
Quote:
seveda more bit priblizno enako razmerje ventilatorjev kateri dovajajo in odvajajo zrak
nope. več ventov na izhodu kot na vhodu, da se ustvari podtlak.
seveda more bit priblizno enako razmerje ventilatorjev kateri dovajajo in odvajajo zrak
nope. več ventov na izhodu kot na vhodu, da se ustvari podtlak.
<3 Mary Jane !
hmm... nekje sn bral da je nekaj malega pomaga tud varčna žarnica... ali pomaga navadna ?
Mene zanima ce je dober reflektor,tak ful mocn,sam nimam nobenih podatkov???
rosales varčna, navadna je neuprabna
rokavrt če je navaden reflektor s halogenko je neuporaben
rokavrt če je navaden reflektor s halogenko je neuporaben
police in helicopter search for marihuana ...
max. temperatura za rast bilk je 34oC
ne pa ne men so pr 35 rastle . valda da ne mors tocn doloct najvisje tem. da bilka ne bo rastla je pa jasn da kar je nad 30 ni dobr za njo pa kokr si reku je lohka 34 usodno ampak je odvisn od vrste...
Vem da je o tem že dost napisano,dosti sem tudi prebral in uporabljal funkcijo "search" vendar so vaša mnenja različna tako da bom moral spet uprašat..vse kar še rabim je žarnica.torej,katera bi bila dovolj dobra za gojenje rastlin in ni predraga?
Viole Maribor <3
Quote:
kaj pa min. temperatura?
kaj pa min. temperatura?
Ewery leaf has 2 sides...
But only 1 leafe is beutifull on both sides...
But only 1 leafe is beutifull on both sides...