HYDRO
Re: HYDRO
tole, al pa kej podobnga bos zihr dobu u kksni vodovodarski stacuni pa tut kksni vrtni centri skor morjo met! kaksne pa rabs? a ma na navoj, al sam za nataktn, al ma iz druge strani se en tak mansi prkluck! nevem ce si ze vidu une ajmarje za mlade telicke fultrat z mlekom k ma nipl uzun! tist bi znal bit idealen za tole, k ma z notranje strani se en prikljucek, jih sam skupi prsraufas!
Sm gledal ze v merkurju obiju pa se v vodovodarskih stacunah pa nimajo pojma
to na sliki ima z notranje strani samo za prsraufat
lisjak kako pa zgledajo tisti nipli za telicke futrat ahahahaha ne vem k pr nas rase mleko v hladilniku
Some1 nc bo treba do ljubljane, ker to se zna za bazene nucat, oziroma morem pogledat tu pri nas ker mislim da je tudi ena trgovina za bazene
tnx
to na sliki ima z notranje strani samo za prsraufat
lisjak kako pa zgledajo tisti nipli za telicke futrat ahahahaha ne vem k pr nas rase mleko v hladilniku
Some1 nc bo treba do ljubljane, ker to se zna za bazene nucat, oziroma morem pogledat tu pri nas ker mislim da je tudi ena trgovina za bazene
tnx
police in helicopter search for marihuana ...
Mogoce bi nasel kaj takega v baumaxu sm biu un dan imajo tut en del kao za bazene materjal pun kurac teh nastavkov but i am not shure : ) alpa ti umetni joski kot je reku lisjak to bi znal met v k zadrugah kaj podobnega : )
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
build something nice out of them
Loesje