Katera zarnica?
Re: Katera zarnica?
gozdar, hvala. Pa še vedno kdaj preberem tvojo temo o dušilkah tko da 2x
Sam neki še, em, torej če je to samo elektronska dušilka še vedno rabim štarter ali to velja samo za magnetne dušilke ?
Dal bi gor 150W CMH (Powerball/Master Colour) sijalko.
Sam neki še, em, torej če je to samo elektronska dušilka še vedno rabim štarter ali to velja samo za magnetne dušilke ?
Dal bi gor 150W CMH (Powerball/Master Colour) sijalko.
ne rabis starterja. Je ze not
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
men pa zanima ktero žarnico bi uzel za box (višina:150cm, dolžina 100cm, širina 50cm).
4oow hps preveč?
4oow hps preveč?
Lp,
v glavnem, stvar je taka: čez kak teden ali 2 bom dal kalit semena (4) in nato jih bom posadil v neke male lončke in jih vse skupaj dal v nekakšno Jupol kanto. za zračenje sem že poskrbel, zanima me samo kakšno žarnico naj uporabim za v kanto v kateri bodo bilke okoli 2-3 tedne, nato pa gredo ven v gozd. Hvala!
v glavnem, stvar je taka: čez kak teden ali 2 bom dal kalit semena (4) in nato jih bom posadil v neke male lončke in jih vse skupaj dal v nekakšno Jupol kanto. za zračenje sem že poskrbel, zanima me samo kakšno žarnico naj uporabim za v kanto v kateri bodo bilke okoli 2-3 tedne, nato pa gredo ven v gozd. Hvala!
bolo: 250W hps
flatron: kakih 20-40W cfl najboljše daylight, ne vem kako velika je kanta.
flatron: kakih 20-40W cfl najboljše daylight, ne vem kako velika je kanta.
@mravlja: hvala lepa kkšn je pa kaj pridelek pod 250w hps? sta potrebna več kot dva ventilatorja?
odvisno od tebe 100-200g, jaz bi dal 1 močnejši ventilator za ven in par računalniških za not.
ok, sam eno vprašanje še, kolk biljk pa priporočaš v takem prostoru? jst sn študiro da bi 2-3, več ne.
ojla..
Mal sm u dilemi. Kupil sem 250W HPS-ko (Slyvania Britelux-clear) za rast v Hempatii. Potem sem klical Marleka da bi naročil še eno samo za cvetenje,pa mi je rekel da so žarnice samo za cvetenje nateg,pa da je večja možnost za hemafrodite zaradi manjšega oranžnega spektra ..itd. Ali sem se res nategnil s tole samo za rast?Pravi, da naj vzamem tisto za rast in cvetenje..?
hvala za odgovor
Mal sm u dilemi. Kupil sem 250W HPS-ko (Slyvania Britelux-clear) za rast v Hempatii. Potem sem klical Marleka da bi naročil še eno samo za cvetenje,pa mi je rekel da so žarnice samo za cvetenje nateg,pa da je večja možnost za hemafrodite zaradi manjšega oranžnega spektra ..itd. Ali sem se res nategnil s tole samo za rast?Pravi, da naj vzamem tisto za rast in cvetenje..?
hvala za odgovor
Mravlja: kanta je visoka okrog 30cm, premer pa je 25cm, ter hvala že za vnaprej.