vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
katero sorto imaš,saj lahko,da si kje že napisal...sam prašam
v čem je problem, da so se listi zavihal? premalo svetlobe? premrzlo? prevroče? lampa preblizu rastline?
imam box mere 125x80x160 in 600w hps zanima me koliko rož bi vi dali v tak box? semena imam pure ak od female seeds .
zanima me samo še kako naj 3 računalniske vantilatorje prikolipm na 220v
u roku tedna prilepim slikce
Lp
zanima me samo še kako naj 3 računalniske vantilatorje prikolipm na 220v
u roku tedna prilepim slikce
Lp
kar seješ to pol žanješ
Weedy jaz bi dal 4 bilke v recimo 30 litrov lonce, lahko jih pa natlačiš tudi 15 komadov v 11 litrov lonce. Računalniške ne veži na 220V , dobi nekje kak 12V adapter in zveži nanj.
No pri meni je danes 21. dan od vzklitja, tako da sem danes zmontiral 250W lampo v box. Sicer sem imel nekaj težav s temperaturo ampak mi je po parih urah uspelo rešiti.Tako da zdaj je temperatura nekje od 25-26 C pri prižgani luči, vlažnost pa okoli 55%. Luč imam oddaljeno od mreže dobrih 20cm.
Še nekaj slik mojga 250W setup-a v 0.34m2 box-u
Vrste so Arjans Haze#3 (desno) in Acapulco Gold( levo)
lp,klop
No pri meni je danes 21. dan od vzklitja, tako da sem danes zmontiral 250W lampo v box. Sicer sem imel nekaj težav s temperaturo ampak mi je po parih urah uspelo rešiti.Tako da zdaj je temperatura nekje od 25-26 C pri prižgani luči, vlažnost pa okoli 55%. Luč imam oddaljeno od mreže dobrih 20cm.
Še nekaj slik mojga 250W setup-a v 0.34m2 box-u
Vrste so Arjans Haze#3 (desno) in Acapulco Gold( levo)
lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
klop daj povej kaj mas to zaene ventilatorje da ti uspe 250 hps ohradit ?
Kolko jih mas za vhod in kolko za izhod ?
Kolko jih mas za vhod in kolko za izhod ?
no pol sva si kr isto zamislla mam 4 bilke v 18litrskih loncih luč imam oddaljeno nekje 35-40cm in zaenkrat zgleda use uredu hvala za odgovor
Lp
Lp
kar seješ to pol žanješ
Quote:
Kolko jih mas za vhod in kolko za izhod ? [/quote
V boxu imam 2x PC ventiator 120mm za mešanje zraka, potem 3 take PC ventilatorje za intake in pa TT 100 ventilator za outake.Imam pa tega TT100 zunaj box-a ,instaliran tako, da vleče iz box-a preko cooltube-a in ven.
Kolko jih mas za vhod in kolko za izhod ? [/quote
V boxu imam 2x PC ventiator 120mm za mešanje zraka, potem 3 take PC ventilatorje za intake in pa TT 100 ventilator za outake.Imam pa tega TT100 zunaj box-a ,instaliran tako, da vleče iz box-a preko cooltube-a in ven.
Big stinkin helicopter flow through di air
rabim izkušene ponovno.... kater substrat mi svetujete za prvi indoor? najbolj me zanima kokos, saj sem slišal da ne potrebuješ tako velikih loncev, vendar vidim problem v tem da bi štartal iz semena, saj si nikjer nemorem dobiti klončkov
če ima kdo kak predlog na dan z besedo
če ima kdo kak predlog na dan z besedo
jaz sem imal coco canna, dokler sem laufal indoor. http://www.canna-uk.com/coco. Maš vse lepo napisano kak se dozira..itd.