vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
Dan 33 na 12/12
lp,klop
lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
.. eni smo od foušarije bolj zeleni kot listi na tvojih biljkah
Imam pa vprašanje glede vršičkanja - kolikokrat ga prakticiraš in število nodov.
POPRAVEK - šel brat poste nazaj pa vidim da nisi vršičkal!
Imam pa vprašanje glede vršičkanja - kolikokrat ga prakticiraš in število nodov.
POPRAVEK - šel brat poste nazaj pa vidim da nisi vršičkal!
...just GROW it !
Tako je! Nisem nič vršičkal, ker so obe vrste že v osnovi precej razvejane:).Danes je 34.dan na 12/12. V roku enega tedna začnem dodajati booster( green sensation), sedaj pa gnojim samo z Alga Bloom. Se mi pa zdi, dA je AH#3 nakazala na pomankanje Mn ( Mangana),ni pa kritično. Se mi je že pri prejšnjem grow-u pojavil ta problem pri AH#3 pa nisem ugotovil za kaj gre. Zdaj mislim ,da je to to.Bom videl kot zalijem z gnojilom, ki vsebuje Mn, če se bo kaj popravilo.
Še en info: Acapulco meri v višino 58cm, ArjansHaze pa 45cm. Tako da sem moral AH#3 podložiti, da sso rožici približno v enaki višini. Lampa pa je oddaljena cca 15cm od vrha rastlin.Temperatura je 24-26 stopinj ko je luč prižgana, vlažnost 45%.
Evo še malo slikc, če sploh koga zanima
Acapulco Gold
ArjansHaze#3
lp,klop
Še en info: Acapulco meri v višino 58cm, ArjansHaze pa 45cm. Tako da sem moral AH#3 podložiti, da sso rožici približno v enaki višini. Lampa pa je oddaljena cca 15cm od vrha rastlin.Temperatura je 24-26 stopinj ko je luč prižgana, vlažnost 45%.
Evo še malo slikc, če sploh koga zanima
Acapulco Gold
ArjansHaze#3
lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
seveda nas zanima ne morem vrjet kak se stegujejo k luci cist sativa style... po cem sodis da jim manjka Mn?
-
experience
Za vse indoorčke,..vsekakor morate sprovati Jack Herer od GHS.
Izredno močanj in dišeč vonj, trdi in težki vrhiči, konča prej kot v 7. tednih z cvetenjem. High je tudi neverjetno močan. Sam nisem še proval tako močne robe.
lp vsem
Izredno močanj in dišeč vonj, trdi in težki vrhiči, konča prej kot v 7. tednih z cvetenjem. High je tudi neverjetno močan. Sam nisem še proval tako močne robe.
lp vsem
Kok je ta Jack zahtevn.. ga lahko sfuraš z začetniškim (ne)znanjem ? Trenutno vzgajam himalayko. Zakaj ravno njo je dolga zgodba, bi pa v naslednji rundi dal nekaj drugega. Razmišljam o Big Bangu ali nečem podobnem.
...just GROW it !
-
experience
Ni zahtevna vrsta...paziš na ph in ne pretiravaš z gnojenjem(manj je več)! imel sem tudi himalayo, ampak mi ne deluje preveč indoor stvarca.
Tako da ja, lahko provaš in ti nebo žal
lp
Tako da ja, lahko provaš in ti nebo žal
lp
prvi dan cvetenja slika stara 17 dni
druge slike pridejo cez par dni
lp weedy
druge slike pridejo cez par dni
lp weedy
kar seješ to pol žanješ