vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
Jaz sem pridobil nekje 2-3 stopinje, ko sem skenslal mylar in pobarval na belo. Taka je moja iskušnja, in od takrat tudi jaz prisegam na belo barvo.
Lahko narediš tudi 70g+ s to žarnico, sam bo potrebno imet mal večje bilke pomoje . Tukaj bi rekel ,da boš imel nekje 30g max .
Lp,klop
Lahko narediš tudi 70g+ s to žarnico, sam bo potrebno imet mal večje bilke pomoje . Tukaj bi rekel ,da boš imel nekje 30g max .
Lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
no še moj grow,če koga zanima.iz 5 semen ultimate fem dutch passion je lepo pognalo, cc 20 cm velike rože stare 20 dni ,mam ji pod 90 led ,zemlja mešana s perlitom in 4 l lonci ,,zaenkrat kaže uredu.kaj mislite??
popravek,,ena pod led in ena brez
zenaj se ti je zmešalo, kaj delaš to maš zmes neke prozorne lonce. Še te dobeden ni podučil da svetloba in korenine gredo skup samo pr orhidejah. presadi al pa najbolje da prelepiš lonček ...
Lp
Lp
excuse me while i light my splif, from reality i just cant drift, so im staying with the splif
tista dva bela,,bom sam probal da vidm če bom lohk kakšen klonček naredu,,so ena čudna semena,ne mislm pustit da zraste,bom hitr posekal,,a mislš da so 4 l lonci k mam zdej not dovolj,k korenine že mal ven rinejo
-
WithoutName
še moj en updajte. Gnojim z biobizz grow zdej še mala doza, sam so pa eni listki mal čudni pa nwm zkj :S Nakonc je pa tko mal rjava konica, sam nevrjamm da je skurjena. mogoče bom pošpricou foliarno z biobizz grow da se mal zbolša, da takoj v žilo pride. Če je pa kkšn predlog kaj bi lahko blo pa prosm za pomoč
lp.
lp.
@WhithoutName: Kolikšna je ta doza? S koliko ml zaliješ potem?
-
WithoutName
Reku bi tm okol 1.5ml na litr. Mogoce zmankuje al so pa ze litrski loncki tok premejhni.
Jou. Mam dve rastlini (Red Dragon, če kej pomaga) na 0,5 x 0,5 pa višini mal čez metr pa pou. Sta pa v 11 litrskih loncih, pa me firbc matra kok bosta zrasli. Al naj kr po 3 tednih preklopm na 12/12?