moj vipr growbox LED UFO 90w
Re: moj vipr growbox LED UFO 90w
hvala vitez
še vprašanje, big bang auto in kalasnikova auto, sta to morda lowrider sorti ?
še vprašanje, big bang auto in kalasnikova auto, sta to morda lowrider sorti ?
big bang auto zraste kar velik če je vse prav...za kalašnikovo nwm pejt mal na YT pogledat
Živjo, nov sem tukej, letos se prvič lotevam.
Berem o teh led diodah in mi par stvari res ni jasno.
Nikjer npr. ne najdem informacije, kok wattov/lumnov rabim za pokrit določeno površino (npr. za scrog). Mi lahko svetuje kdo?
Druga stvar: sam si ne bi znal naredit panela, mogoče bo ker kolega, ampak recimo zaenkrat da ne. Dobi pa se tele led trakove, še v izi z napajalnikom v kompletu. Če bi teh par - velik - not nametal v svoj growbox, ne bi blo dost?
Berem o teh led diodah in mi par stvari res ni jasno.
Nikjer npr. ne najdem informacije, kok wattov/lumnov rabim za pokrit določeno površino (npr. za scrog). Mi lahko svetuje kdo?
Druga stvar: sam si ne bi znal naredit panela, mogoče bo ker kolega, ampak recimo zaenkrat da ne. Dobi pa se tele led trakove, še v izi z napajalnikom v kompletu. Če bi teh par - velik - not nametal v svoj growbox, ne bi blo dost?
821459 malo poročaj o situaciji Je blo kaj pridelka?
Pa še vprašanje za ostale, kaj si mislite o LEDicah iz kitajske? Recimo kaj takega: http://www.aliexpress.com/item/EMS-Free-.../630070358.html
Ker ljudje kar množično naročajo, pa me zanima, če je tudi med vami kašen lastnik take luči?
Pa še vprašanje za ostale, kaj si mislite o LEDicah iz kitajske? Recimo kaj takega: http://www.aliexpress.com/item/EMS-Free-.../630070358.html
Ker ljudje kar množično naročajo, pa me zanima, če je tudi med vami kašen lastnik take luči?
evo jst sm mojo prvo turo naredu sploh prvič na 2x90w sm dubu vn cca 100g , men osebno top vutra, in okus in izgled p se počl je ornk drgac se da nardit dost več iz 2x90 w sam sm jst mau za j kr jih nism nč vršičkov pa še klone sm hotu narest k mi pa ni ratal tko da sm unicu ene 12 vrhov . drgac glede ledic jih mam pa jst za prodt ker sm kupu 300w ledico. tko da ce koga zanima mam dve 90w ledici . [image][/image] [image][/image] [image][/image] [image][/image]
pa morte razumet d sm to prvič delu . d se nau kksn najdu d to ni dobr pa un ni uredu. Vem marsi kej sm zajebu kar bomo z naslednim projektom popravu ampak za prvič sm več kot zadovoln
Lepo vidt, da je neki ratal Sem prepričan, da bo naslednjo rundo žgalo pod 300w
Glede 90w luči, pa glej PM...
Glede 90w luči, pa glej PM...
Privat ti je poslal sporocilo..tam v "My home" si preveris
-
WithoutName
@821459 : mal poglej pm