OdgovorNapisal/-a bosces » 04 Mar 2007, 23:17
Ej ne me plašit tle z žažiganjem, ker me je glede tega že itak dost panika da bo cela bajta zgorela zaradi te lampe.
No vglavnem sm jst tut pogruntu ko sm se menu z prodajalcem iz hepatije da nima pojma o gojenju in kr neki naklada, neprofesionalno totalno. Vaze bom naroču pr njih ker 6,5 literskih ceneje ne najdem, podstavke bom dodatno nabavu.
Zdej pa k rožam......
Glede kolk rož met pod 400w hps??? vem za 400w priporočena površina 1kvadrat , mrbine pravi 4-6 bilk, ok spet odvisno kolk velke, kakšna tehnika gojenja itd.
Moj box ma kot sm že povedu dobra dva kvadrata in tle mi neki ni jasno oblečen je z belo folijo in ta hpska sveti za popizdit ceu box je čisto svetel zato mi ni jasno zakaj nebi po celi površini rasle rože oz. zakaj bi rastle manj, zdi se mi da je povsod enako svetlo, a je tle fora v lumnih al v čem, no to me zanima????????
Temperaturo sm ustalu in je ob pržgani lampi 25-26 stopinj pr ugasnjeni 20, vlaga je čist neki druzga, dau sm pladenj z vodo notr (že drugi dan, po treh dneh se je po nej pojavila plesen)sm jo fuknu vn da se mi kej ne razvije not. V glavnem KAKO naj dvignem vlažnost????? Začeu sm špricat stene boxa in spravu vlago na 60% ko pa se prižge luč in začne pihat vent pa pade na 35% kaj naj naredim??? a je premalo 35% vlage???
slike pridejo jutri