Quote:
Osebno imam LED (grownorthern) in vse štima.
Če imaš paypal acc si nabavi preko tujine in seveda, če se ti ne mudi.
Osebno mi je LED všeč še zaradi nizke temperature, ki jo oddaja kar pomen, da boš imel poleti manj težav z uravnavanjem.
Še posebaj, če nimaš zadevo v kleti.
Na tvojem mestu bi not dal okol 4 rože. Seveda je pa vse odvisno od sorte.
Poglej za autoflower sortami
Se pravi, spodaj si naštimaš majhen ventilator, ki bo dovajal svež zrak. Po možnosti z možnostjo uravnavanja vrtljajev.
Na vrhu omare montiraš ventilator, ki bo odvajal topel zrak, nanj pa montiraš filter.
Če imaš notranjost omare v beli barvi si ne rabiš montirat nobene folije. V nasprotnem primeru ti svetujem, tako, ki je bele barve.
Najprej hvala za nasvet. Sem malo pogledal in cene so res nekoliko nižje kot pri ostalih supplierjih. Malo sem samo zmeden ker imajo 3w sete in pa 5w sete... mislim da je moč dokaj podobna cena pa tudi ni tako bistevno drugačna. Kaj pa je boljše pa nevem

Glede prostora pa je takole. Vse je že sedaj belo in prostor ima zgoraj že okno trikotne oblike cca 40x40x40 tako da sem mislil imeti to za odvod zraka.. problem je le da tja nemorem montirati ventilatorja ali filtra... misliš da bo odprto okno delovalo vredu? In pa ali je kak material ki bi ga napel čez okno in bi omilil vonjave?
Iščem pa tudi polivinil, ki sem ga videl že na mnogih videih in je na eni strani bel na drugi črn... da prostor pregradim... kdo ve kje se ga pri nas dobi?
4 rože se sliši uredu... autoflower pa mi nekako ne diši saj težko nato uravnavam velikost rastlin... bom še malo prebral... sorte še nimam izbrane
mika me jack herrer al pa kej violičnega, ki ni prezahtevno 
Kolikšni so pa primerni lonci.. cca 10L ?
Hvala.

raj kako sorto da z lubico skadim pa da mam pol še kej volje 

.