Zivjo vsem,
ja, nekaj jih bom vzel Early Bud (
http://www.nirvana-shop.com/product_info.../Early_Bud.html ). Sicer je zadeva out door, vendar to imam ravno doma. Druga sorta bo pa Mummia, ki sicer ni Early strain, je pa zelo zelo hitra. Tretja pa mogoče brain damage, vendar ta ne bo končana v 55. rabi jih recimo 60-65. EB mam doma, mummio bo treba se mal pocakat. Plus vzel bom 1 dan za skalitev, preden začne tečt 55 dni in na koncu 1 dan teme.
Glede daljše periode sem se pogovarjal z GrowDocom in je djal, da on uporablja 1 dan 24 ur svetlobe potem pa prec prklopi vendar tudi to ni potrebno.
27. april. plac je čist, in obleplen s svetlečo folijo. mal sem predelal reflekotr od psundra oz ni še končan. zapru ga bom spodaj s steklom in ob strani pa je ze pleh, tako da je zdej neprodušno zaprto. ob strani bom dal še 2 vetilatorja 1 out in 1 in. tisti ki bo pihal ven (12cm) bo imel še cev, ki bo usmerila topel zrak proč od rozic. tako bom mel luč kolkr je mozno blizu plus sposodu sem si namizni venilator da bo mešal zrak notr.
dons morem po dnu posode napelat tisto cev za zrak do konca in dat glinopor po tleh. pa še zemljo bom notr ruknu. potem morem pogruntat en sistem za dvigovanje luči, mam precej zoprn plac za to. ketno sem pa ze kupu. pol je treba pa se ventilatorje popedenat, k zdej je grdo zvezano.
tale reflekor me najbl jebe .. hehe
se slismo.