odločil sem se poskusiti gojiti skunk #1 pod lučkami (semena so na poti
). gojil jih bom v kotu sobe, površina bo nekje 1m2. tam kjer ni stene bom razprostrl špansko steno, tako da bo vse okoli pregrada (bi to šlo, ali je bolje da je del ki gleda v sobo odprt?) sedaj pa moja vprašanja:osvetljeval bom z natrijevo žarnico (400w). prebral sem, da je max temperatura pri vrhu rastline 35 stopinj C oz. razdalja do luči nekje 30cm. osvetljeval pa bom med vegatativno fazo 18/6. imam prav?
koliko semen naj posadim na to površino? računal sem na 2-3 semena. ali jih lahko več ali je že to preveč?
kakšno prostornino naj imajo lončki? ali je boljše, da vsa semena posadim v eno večjo posodo? ko sem bil nazadnje v adamu sem se zanimal zato in različni vzgojitelji so različno priporočali (nekateri pravijo več manjših bilk, spet drugi manj večjih).
glede zemlje sem se odločil, da bom šel v semenarno in kupil neko zemljo s primernim pHjem (okoli 7,0 če prav vem). ima kdo kakšen boljši prelog?
za gnojilo bom uporabil cvetal kristalin rast ter kasneje cvet.
s čim naj obložim steno? ker je ne morem pobarvati na belo (stena je tapecirana), jo moram obložiti. sprva sem mislil, da je idealna rešitev alu folija, med branjem sem pa ugotovil, da mogoče to ni najboljše. sedaj se odločam med belim polivinilom, belim šeleshamerjem ter alu folijo. kaj bi bilo najbolj primerno?
to bi bilo zaenkrat vse (najbrž bom tud v prihodnosti rabu vašo pomoč), se opravičujem k tok sprašujem.
tnx & lp