Prihaja pomlad in bi si rad naredu nekaj klonov za ven in malo potreniral indoor veščine za naprej za naslednje groweke.
No, semena sm naroču pri nirvani (za štart sem šel v vsemu na cenejše variante) in sicer early skunk in early misty po 10 kom., semena so prišla v dobrem tednu in v treh dneh skoraj vsa vzklila 18/20.
Konstrukcijo boxa sem naredil iz lesenih remelnov in obleku z belim polivinilom, čez pa še črnega. Mere boxa so kot sem opazu prevelike 1,5m*1,5m*1,5m.
V boxu so trije venti tele (https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop.cgi?action=showproddetail&id=1514&cat=22)
eden za not, eden za ven, en je montiran na cooltub v kateri je 400W hps-ka. Noter je še en ventilator za mešanje zraka.
Vzklita semena so bila v torek popikirana v mini toplo gredico in so včeraj bile že skoraj vse rožice velike 3cm 16/18 drugi dve rožici malo zaostajata.
Včeraj rožice že v boxu, temp v boxu 25 stopinj 28% vlaga pri prižgani luči, vgasnjena luč-20stopinj.
Izhodnji vent nimam prižgan ker mi samo čez vleče zrak (zanimivo). Vhodni vent mi vleče direkt iz okna zunanji zrak, zato mam na tubi samo vent brez odvodne cevi, mislim da bi blo drgač premrzlo.
Jah, rožice rastejo zdej opazujem in čakam.
Vem da morm vlago spravit tam na 45-50 sem dal že pladenj z vodo not in je zdej tam na 40%.
Prebral sem si na forumu veliko stvari ampak vem da nebo nič brez vaše pomoči. Torej vsaka pomoč in komentarji so dobrodošli.
Aja, a ventilator za mešanje zraka v boxu štartam že zdej al pol pozneje, ko bojo rožice večje?