Rast rastlin v ohišju PC-ja

Gojenje konoplje znotraj ("indoor") in v rastlinjakih
420mofo
Prispevkov: 24
Pridružen: 05 Mar 2015, 17:15

Rast rastlin v ohišju PC-ja

OdgovorNapisal/-a 420mofo » 15 Apr 2015, 19:11

Zdravo! Zadnjič mi je prijatelj omenjal, da sta s cimrom v študentskem domu growala kar v ohišju od PC-ja. Dobila sta ohišje, v njega namestila žarnico in par ventilatorjev in to je bilo to. Growala sta AK47, ki pa se potem ni obnesel, saj je bil očitno prevelik (nista veliko na velikost študirala)... Pa me zanima, a je kdo od vas že poskusil to metodo? Z veseljem bi poskusil kakga lowryderja ali pa kak drug mali avtomat, če bi vedel da metoda deluje (še kombinacija kakšnega super cropa, da je roža majhna...). Hvala :)

Uporabniški avatar
Marihuana
Prispevkov: 298
Pridružen: 12 Okt 2012, 17:08

Re: Rast rastlin v ohišju PC-ja

OdgovorNapisal/-a Marihuana » 15 Apr 2015, 22:38

AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.