1.) Natakarja/ico med delom nima kej vleč cigaret- če jih jaz ne smem kadit oz. grem na pavzo lahko parkrat dnevno, naj to stori tudi natakar
2.) kjer je hrana naj se nebi kadilo. Pizda kot da je problem vstat, it na čik in prit nazaj...Sticky: tistim kuzlam sam rec da te moti... boli te k.. naj se naučijo kulture.
3.)V nočnih lokalih? To je razlog da ne hodim v italijo več žurat... mislim če pa v diskoteki ne smeš čika prižgat...
.. rajš voham čike kot smrdljivo prepotene dečke ki se ližejo okol pičk in kažejo svoj khmm... nabildan topless

Recimo že Global mi gre na kurac ker ne moreš base v miru skadit, ti takoj uni kreteni od varnostnikov dihajo za vrat in morijo.. kaj šele da mi težijo zarat čika

-dodatek: ko prideš iz diskača itak smrdiš; po potu in dimo, logika. Tudi če odbiješ dim, zihr smrdiš po potu... in pač vseeno smrdiš... tko da nevem kaj nekadilci tle jočejo.
4.) nevem kaj folk moti če recimo philip morris sponzorira enga športnika... kaj so jim slabega nardili tam zaposleni ljudje da jim morejo zatret proizvodnjo... ?
Za konec;
Sej bi se dal še debatirat... zgleda da so vsi nekam protitobačno usmerjeni... ah, enga čistaka zvit pa bo

.