Quote:
Pozdravljeni!
verjetno sem po letih veliko starejši od vas, a še vedno rad kakšnega v dobri družbi (ali pa tudi sam) kakega zdeham. No zadnjič je znanec od lokalnega dilerčka zrihtal heft. Zadevo smo ruknli na bong in po tolikih letih, ko sem mislil, da sem dal skozi že vse faze THC zadetosti me je tak počlo, da mi ni blo nič jasno. V bistvu je bil razlog prav to, da je blo preko bonga in v bongu je jasno čistak brez tobaka. V bistvu gre v bong en ščepec, no 2 taka ščepca sem zdehal, potem pa je vsekalo - skor preveč. V bistvu je, da je ta heft bil zelo dober ... za rekreativno rabo skor predober. V bistvu ni blo tistega "easy & reagge" filinga, ki je najboljši. Tu in tam kak izbruh smeha, ostalo pa bolj kriza.
Posledice še danes vidim , če pogledam v špegl - počena žilica v očesu![]()
mogoče si prestar že, pa si do zdej sam švoh heft dihal.

) kakega zdeham. No zadnjič je znanec od lokalnega dilerčka zrihtal heft. Zadevo smo ruknli na bong in po tolikih letih, ko sem mislil, da sem dal skozi že vse faze THC zadetosti me je tak počlo, da mi ni blo nič jasno. V bistvu je bil razlog prav to, da je blo preko bonga in v bongu je jasno čistak brez tobaka. V bistvu gre v bong en ščepec, no 2 taka ščepca sem zdehal, potem pa je vsekalo - skor preveč. V bistvu je, da je ta heft bil zelo dober ... za rekreativno rabo skor predober. V bistvu ni blo tistega "easy & reagge" filinga, ki je najboljši. Tu in tam kak izbruh smeha, ostalo pa bolj kriza.

.
ko sm drug dan kadil ganjo sm jo prvo čist mal, mi ni blo skor nč, pol pa kadimo, ene 3 joint, pa vsekan čist normalno, nice stoned filing, euforija...(aja, ganja je bla čist ista, homegrown od kolega)